BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Wie ben ik?

Elly- Romme van Hooijdonk 56 jaar en gehuwd met Kees. Elly Romme- van Hooijdonk

Samen hebben wij inmiddels 2 volwassen kinderen die positief in het leven staan en inmiddels hun eigen weg gevonden hebben.
Ik ben opgegroeid in Rotterdam en na mijn huwelijk inmiddels al weer zo’n 35 jaar geleden naar Brabant verhuisd. Momenteel wonen wij in Prinsenbeek ( Breda ).

Als kind al had ik altijd al het gevoel dat ik anders was dan anderen. Ik was rustiger, serieuzer en meer op mezelf dan andere kinderen en ik voelde en wist dingen die voor anderen bleek later niet zo vanzelfsprekend waren. Doordat ik me anders gedroeg was ik dus ook vaak het mikpunt van pesterijen.
Ook heb ik altijd veel interesse gehad voor het paranormale, reïncarnatie en alternatieve geneeswijze. Ik wist gewoon dat je dmv handoplegging pijn kon verzachten of weghalen al lang voordat ik van Reiki of Magnetiseren gehoord had.
Echter onder druk van de maatschappelijke opvattingen en mijn omgeving ben ik mezelf een beetje kwijtgeraakt en na mijn Havo opleiding ben ik gaan werken in de administratie, al gauw kreeg ik een baan bij de Bank. Daarna heb ik altijd banen gehad die op de een of andere manier iets met financiën te maken hadden. Omdat dit me gemakkelijk afgaat, ik ordelijk en praktisch ben ingesteld vind een ieder dat dit echt bij me past. (Ik weet nu echter dat het veel belangrijker is wat ik zelf vind ).

Toen ik echter 12 jaar geleden na een burn-out bij een therapeut terecht kwam die me vertelde dat ik hooggevoelig was vielen er veel dingen op zijn plaats. Na intensieve coach sessies ben ik erachter gekomen dat anders niet per definitie verkeerd hoeft te zijn. Dat mijn gevoel van eigenwaarde niet afhangt van de goedkeuring van anderen maar dat ik vooral en bovenal mijn eigen gevoel moet volgen.
Dat ik mag vertrouwen op mijn intuïtie en trots mag zijn op mijn eigen identiteit. Mezelf niet moet laten leiden door Angst maar door Liefde. Uit mijn hoofd in mijn hart.

Ik voelde daarmee dat het tijd werd om een andere weg in te slaan en ik ben de opleiding tot Life Coach en werken met je zesde zintuig gaan volgen. Ook heb ik gemerkt dat Mindfulness een krachtig instrument is om in het dagelijks leven meer in balans te zijn.  Zeker als je de neiging hebt om vaak met je hoofd ergens anders te zitten. Het brengt je daadwerkelijk weer terug bij je kern. EFT is daarnaast een krachtig instrument om oude vastgeroeste negatieve overtuigingen te neutraliseren en los te laten.
Verder heb ik leren werken en spelen met energie  ( Reiki en SBF ) en meer te verblijven op het Alfa Niveau ( Silva methode). En ook daarmee ben ik steeds dichter bij mijn kern gekomen.

Door mijn hooggevoeligheid heb ik ook heel veel last van veel vage klachten waar de medische wereld niet altijd een remedie op heeft. Ik reageer nl. heel sterk op de signalen die mijn lichaam me geeft. En medicijnen kan ik niet altijd goed verdragen. Ik reageer heel sterk op de bijwerkingen en ook hierbij geeft mijn lichaam als het ware een signaal dat ze niet goed voor mij zijn.  Vandaar dat ik graag op zoek ga naar goede natuurlijke producten.

Die heb ik gevonden bij Forever Living products. Eerlijke producten op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten. Met als voornaamste bestanddeel de vers geoogste pure aloë vera gel uit het binnenste van het blad.  Een plant die zijn heilzame werking door de eeuwen wel heeft bewezen en ook wel de wonderplant genoemd wordt. Ze bevat nl. 200 actieve bestanddelen, waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Na het drinken van de eerste fles Aloë Vera gel was ik gelijk overtuigd. Ik voelde dat het goed was en langzamer hand verdwenen talrijke kwaaltjes. Vooral de problemen die ik vaak had met mijn darmen. Tevens kwam ik op gewicht met het Forever Fit programma en voel ik mij een stuk energieker.

Meer info over deze producten kun je hier vinden

En ondervind jij als hooggevoelig persoon ook problemen op werkgebied of ben je hierin helemaal vastgelopen.
Verlang jij net als ik naar meer vrijheid, meer waardering of een beter inkomen. Wie weet kan ik je ook daar mee verder helpen.
Durf jij uit je comfortzone te stappen en eens iets anders uit te proberen? Lees dan hier verder.

Opleidingen :

Life Coach
Werken met je zesde zintuig
Mindfulness Based Cognitieve Therapie.
Coachen bij hooggevoeligheid
Usui Reiki Master certificate
Kundalini Reiki Master certificate
Angel Healing Therapy
Silva Basis en Intuïtie  training.
Soul Body Fusion Practitioner ®

Met het opzetten van mijn eigen bedrijf heb ik mijn dromen waargemaakt. Dit is gelukt door mijn angsten het hoofd te bieden en de beren op mijn weg te verslaan. Alles in het leven wordt gevoed door Angst of Liefde en is een keuze. Ik heb mijn keuzes gemaakt door in  mezelf te gaan geloven en te doen wat voor mij goed voelt.

Ik daag jouw uit om hetzelfde te doen! En ik wil je daar graag bij helpen!

Voor meer info neem contact met mij op via het contact formulier

Wil je weten wat mijn tarieven zijn, die vind je hier.

 

Volg mij ook op Facebook

LogoColorTextBelow

Cookie en Privacyverklaring