Omdat jij het waard bent

Wie ben ik en wat kan ik voor jouw betekenen?

Elly Romme- van Hooijdonk

Hallo, Ik ben Elly Romme- van Hooijdonk, 56 jaar gehuwd met Kees en samen hebben wij inmiddels 2 volwassen kinderen die positief in het leven staan en inmiddels hun eigen weg hebben gevonden. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en nu mijn huwelijk inmiddels al weer zo’n 35 jaar geleden naar Brabant verhuisd. Momenteel wonen wij in Prinsenbeek ( Breda). 

Als kind al had ik altijd het gevoel dat ik anders was dan anderen. Ik was rustiger, serieuzer en meer op mezelf dan andere kinderen en ik voelde en wist dingen die voor anderen bleek later niet zo vanzelfsprekend waren. Doordat ik me anders gedroeg was ik dus ook vaak het mikpunt van pesterijen.

Ook heb ik altijd veel interesse gehad voor het paranormale, reïncarnatie en alternatieve geneeswijze. Ik wist gewoon dat je dmv handoplegging pijn kon verzachten of weghalen al lang voordat ik van Reiki of Magnetiseren gehoord had.

Echter onder druk van de maatschappelijke opvattingen en mijn omgeving ben ik mezelf een beetje kwijtgeraakt en na mijn Havo opleiding ben ik gaan werken in de administratieve sector. Al gauw kreeg ik een baan bij de Bank. Daarna heb ik altijd banen gehad die op de een of andere manier iets met financiën te maken hadden. Omdat dit me gemakkelijk afgaat, ik ordelijk en praktisch ben ingesteld vind een ieder dat dit echt bij me past. (ik weet nu echter dat het veel belangrijker is wat ik zelf vind) Momenteel werk ik nog part-time als salarisadministrateur. 

paranormaal

Toen ik echter 12 jaar geleden  na een burn-out bij een therapeut terecht kwam die me vertelde dat ik hooggevoelig was vielen er veel dingen op zijn plaats. Na intensieve coach sessies ben ik erachter gekomen dat anders niet per definitie verkeerd hoeft te zijn. Dat mijn gevoel van eigenwaarde niet afhangt van de goedkeuring van anderen maar dat ik vooral en bovenal  mijn eigen gevoel moet volgen. Dat ik mag vertrouwen op mijn intuitie en trots mag zijn op mijn eigen identiteit. En dat ik mezelf niet moet laten leiden door Angst maar door Liefde. Uit mijn hoofd in mijn hart.

Ik voelde daarmee dat het tijd werd om een andere weg in te slaan en ik ben de opleiding tot Life Coach en werken met je zesde zintuig gaan volgen. Ook heb ik gemerkt dat Mindfulness een krachtig instrument is om in het dagelijks leven meer in balans te zijn. Zeker als je de neiging hebt om vaak alles verstandelijk te willen beredeneren. Het brengt je weer even terug bij je gevoel. EFT is daarnaast een krachtig instrument om oude vastgeroeste negatieve overtuigingen te neutraliseren en los te laten. Verder heb ik leren werken en spelen met energie ( Reiki en Soul Body Fusion) . En ook daarmee ben ik steeds dichter bij mijn kern gekomen.

Door mijn hooggevoeligheid heb ik ook heel veel last van veel vage klachten waar de medische wereld niet altijd een remedie op heeft. Ik reageer nl. heel sterk op de signalen die mijn lichaam me geeft. En medicijnen kan ik niet altijd goed verdragen. Ik reageer heel sterk op de bijwerkingen en ook hierbij geeft mijn lichaam als het ware een signaal dat ze niet goed voor mij zijn.  Vandaar dat ik graag op zoek ga naar goede natuurlijke producten. 

Die heb ik gevonden bij Forever Living products. Eerlijke producten op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten. Met als voornaamste bestanddeel de vers geoogste pure aloë vera gel uit het binnenste van het blad.  Een plant die zijn heilzame werking door de eeuwen wel heeft bewezen en ook wel de wonderplant genoemd wordt. Ze bevat nl. 200 actieve bestanddelen, waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Na het drinken van de eerste fles Aloë Vera gel was ik gelijk overtuigd. Ik voelde dat het goed was en langzamer hand verdwenen talrijke kwaaltjes. Vooral de problemen die ik vaak had met mijn darmen. Tevens kwam ik op gewicht met het Forever Fit programma en voel ik mij een stuk energieker. De Aloë Vera Producten kun je vinden in mijn webshop.

Ook het netwerkmarketing concept van Forever Living sprak mij wel aan. Omdat mijn werk mijn geen voldoening gaf was ik op zoek naar een andere manier van geld verdienen.  En Netwerkmarketing is de manier om een leuk inkomen op te bouwen en iets voor jezelf te kunnen beginnen. Helaas ben ik niet zo’n netwerker. Dus een team opbouwen en zo een serieus inkomen opbouwen wilde maar niet lukken.

En toen kwam Futurenet op mijn pad. En later nog een aantal andere leuke bedrijven waarmee je ook zonder een team  een leuk extra inkomen kunt opbouwen. En ik besloot  de gok te wagen. Wat had ik immers te verliezen. Bij de Bank leveren je centen tenslotte ook niets meer op. Het bleek een schot in de roos. En hoewel ik het in eerste instantie zonder team wilde doen, ging een team opbouwen hier als vanzelf. Want wie kan er nu niet een extra inkomen gebruiken?
Toch weer iets gevonden op het gebied van financiën, maar nu iets waar ik echt heel enthousiast over ben. En waarmee ik zeker na verloop van tijd mijn betaalde baan vaarwel kan zeggen. Wil jij dit nu ook, lees dan hier verder of neem even contact met mij op voor meer informatie.

Sluit Menu
error: Content is protected !!