BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

baal jij ook zo van die extra vakantie kilo's

Baal jij ook zo van die extra vakantiekilo’s

Vakantiekilo’s ! je bent ze zo weer kwijt met de C9!

Vakantiekilo’s balen toch? Was je voor de zomer weer lekker op gewicht en dan kom je terug van vakantie en dan zit er zo weer een aantal kilo’s aan. Pffff, om moedeloos van te worden. Maar niet getreurd met C9 ben je ze zo weer kwijt.

C9 is een cleansing en afslankprogramma op basis van pure Aloë vera gel. De C9 kuur duurt 9 dagen en buiten dat het je lichaam reset en je spijsvertering stimuleert zorgt het er ook voor dat je je hongergevoelens beter kunt beheersen. Je gaat dus minder snaaien.

In de vakantie heb je het misschien niet zo nauw genomen. Een gezellig hapje eten met vrienden, Barbeque op de camping, een drankje op het terras. En een lekker ijsje op de boulevard. “Het is vakantie hoor ” lijnen doen we straks wel weer. Even nergens naar kijken.

Maar dan kom je thuis, je voelt dat je kleding wel wat strakker zitten. Maar het op de weegschaal gaan staan stel je nog maar eventjes uit. Eerst maar weer even in het normale ritme komen. Herken je dat ? Maar dat valt niet mee. Doordat je al die tijd even nergens naar hebt gekeken, is de behoefte aan suiker en zoetigheid in je lichaam weer toegenomen. Je stofwisseling is uit balans. Het lijkt wel of je lichaam roept om zoetigheid telkens maar weer. En probeer dat maar eens te weerstaan.

weg met die vakantiekilo's

Je weegschaal liegt niet en diep van binnen weet je dat je die gezonde levensstijl weer terug moet oppakken want voor je het weet krijg je die vakantiekilo’s er niet zo gemakkelijk meer af. En komen de kilootjes er één voor één weer bij.

De oplossing voor je vakantiekilo’s : C9

Omdat de C9 niet alleen een dieetproduct is maar ook een cleansingprogramma is het heel geschikt om je lichaam weer even die boost te geven die het soms nodig heeft. Omdat de Aloë vera veel vitamines en mineralen bevat en de spijsvertering stimuleert zul je je weer snel fitter en vitaler voelen. Je lichaam heeft weer zin heeft in gezonde producten ipv suikers.  Die vakantiekilo’s ben je dan ook zo weer kwijt.

En wil je nog wat meer kilootjes afvallen? De C9 is  uitermate geschikt om je lichaam klaar te maken om te gaan afvallen.  Met de C9  wordt namelijk de basis gelegd voor de rest van het programma. Maar ook als je niet verder hoeft af te vallen is het af en toe lekker om je lichaam even te resetten. Een flinke energieboost te geven en je spijsvertering te stimuleren.

In het C9 pakket zit een werkboekje met een voedingsplan een bewegingsplan en natuurlijk wat heerlijke recepten. Stapsgewijs leer je van alles over gezonde voeding, beweging afvallen en op gewicht blijven. Met C9 wordt het gemakkelijker om je doelen te behalen.

Dus afvallen of niet een C9 kuurtje helpt je om je FIT en vitaal te blijven voelen. En die extra vakantiekilo’s zo weer kwijt te raken.

Wil je meer weten over C9 of over onze FIT pakketten  kijk op www.bu-coaching.nl/slank en fit.

Of bestel jouw C9 pakket direct in onze webshop.

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring