BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

afvallen
afvallen

Waarom lijnen niet werkt.

Hoe vaak ben jij al begonnen met lijnen. De kilootjes eraf en zodra je stopt zitten de kilo’s er weer bij. En vaak nog meer als voordat je begon. Het eeuwige yoyo effect waar veel vrouwen mee kampen.

Maar hoe kun je dat doorbreken?

Door je bewust te worden van jouw gewoontes en eetpatronen.

Bewustwording is de eerste stap op weg naar een gezond en slank lichaam.  Bewust worden wat je doet en waarom je het doet.
En dit geld voor veel ingeslopen gewoontes, van teveel eten, tot roken, tot het constant checken van je telefoon.

Kijk maar eens naar onderstaand filmpje waarin Psychiater Judson Brewer uitlegt hoe dit werkt in ons brein.

Het werkt dus op de volgende manier. We eten voedsel dat er goed uitziet. Ons brein zegt: “Calorieën!… Overleven!” Dus onthoudt waar je voedsel kunt vinden.

Simpel, toch? Maar na een tijdje zegt ons creatieve brein: “Weet je wat? Je kan dit gebruiken voor andere dingen dan onthouden waar het voedsel zit. Volgende keer als je je slecht voelt, kan je misschien iets lekkers eten om je beter te voelen?” We danken ons brein voor dit geweldige idee, proberen het en leren al snel dat als we chocolade of roomijs eten als we boos of droevig zijn, we ons beter voelen.

Dus wordt nieuwsgierig naar wat je eet en waarom je eet. En vooral voel wat dit doet met je lichaam. Dan merk je, dat je je even goed voelt maar daarna……  Lijnen werkt dus niet zolang jij je niet bewust wordt van wat je eet en waarom je eet.

Niet lijnen maar wat dan?afvallen

Je kunt wel gaan lijnen en natuurlijk vliegen de kilo’s eraf zodra jij minder calorieën gaat eten. Maar als jij niet bewust je eetpatronen onder de loep neemt. Zal je zodra je stopt met lijnen je weer terugvallen in je oude patroon.  Dat stemmetje in je hoofd gaat je onherroepelijk weer vertellen dat je chocolade of i.d. moet eten om je weer goed te voelen.

Je zult nu misschien denken, “makkelijk gezegd, bewust zijn van wat en wanneer je eet, maar het valt toch echt niet mee om al die verleidingen te weerstaan, mijn lichaam roept gewoon om voedsel” Dat klopt! Eigenlijk is het gewoon een verslaving. Ons lichaam is verslaafd aan suiker en daar moeten we vanaf en dat is waarom ik zo enthousiast ben over het Forever FIT programma. Met het Forever FIT programma gaan we nl. eerst ons lichaam resetten met C9 waardoor onze behoefte aan suiker afneemt. Dit is het fundament en hiermee bereiden we ons lichaam voor op verder gewichtsverlies. Met F15 nemen we de volgende stap en raken we geïnspireerd om met slechte gewoonten te breken die kunnen leiden tot gewichtstoename.

Forever FIT is geen Dieet maar een beslissing !

Afvallen zonder lijnen

Een beslissing om nu voor eens en altijd met die kilo’s af te rekenen! 
Zonder het gevoel te hebben dat je tot levenslang veroordeelt bent om te lijnen. Geen YoYo effect maar een andere levensstijl waarin je echt nog wel eens wat lekkers mag. Zelf ben ik met dit programma in combinatie met Mindfull eten ruim 15 kilo afgevallen en al 2 jaar op hetzelfde gewicht. Ik voel me energieker als ooit en zit lekker in mijn vel. Dus ik spreek uit ervaring. En ik gun jouw dit ook. Dus ik wil je daar graag bij helpen.

Ben jij serieus en wil je, je doel bereiken?

Heb jij serieus het besluit genomen om nu eindelijk en voor altijd af te rekenen met die overtollige kilo’s. Een gezondere levensstijl op te bouwen zodat jij je ook Fit Energiek en gezond voelt. 

Clean 9

 

 

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring