BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Waarom FBO bij Forever Living

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal over hoe ze in aanraking zijn gekomen met Forever en wat hen heeft doen besluiten te starten met een eigen Forever Business. Dus FBO bij Forever Living te worden. (FBO staat voor Forever Business Owner )Ik ben zoals je al hebt kunnen lezen op de pagina wie ben ik, er echt uit gezondheidsoverwegingen mee begonnen. Enthousiast geraakt over de producten en in een later stadium ook over het business model. 
Maar iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en beweegredenen om  te starten als FBO bij Forever Living. En de meeste mensen krijgen er echt geen spijt van.
Daarom wil ik hier af en toe graag een verhaal van een collega distributeur met jullie delen.

De verhalen en beweegredenen van een FBO bij Forever Living

Neem bijvoorbeeld Cynthia en Koen. Als echte fans van de producten delen ze hun enthousiasme maar al te graag!

Een korte introductie :

Wij zijn Cynthia en Koen , ouders van een zoon van zes jaar. Ingeschreven als FBO bij Forever Living sinds 1 april 2015 en nu dus bijna twee jaar aan de slag. Toen Forever op ons pad kwam, was ik alweer sinds 2006 werkzaam als Flight Attendant. Koen is sinds augustus 2012 ZZP-er in de machinebouw en onderhoud, werkzaam in diverse branches.

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Forever?

‘Door één van de producten kwamen wij in aanraking met Forever. Op Facebook zag ik een C9 pakket voorbij komen bij een collega, een 9-daags cleansing programma op basis van aloë vera. Dat wilde ik graag eens gaan proberen. Ik was al heel lang aan het kwakkelen met mijn gezondheid en zat er lichamelijk en geestelijk behoorlijk doorheen. Ook ons zoontje heeft medisch extra aandacht nodig gehad. Dit geeft natuurlijk heel veel stress. Dus ik was wel toe aan wat extra energie en weerstand!’

Wat was je ervaring met Forever C9?FBO met C9

‘Mijn ervaring was bijzonder goed! Vanaf dag vijf van het programma begon ik “letterlijk” te stuiteren van de energie en begon ik weer te stralen. Ik voelde mij zo anders. Zo blij en energiek! Dat hadden veel mensen al lange tijd niet meer bij mij gezien. Ik werd letterlijk een wandelend reclamebord voor dit product!’

En toen aan de slag gegaan met de business?

‘In eerste instantie vond ik het al heel gaaf anderen te kunnen helpen met dit product, om mensen zich ook fitter te laten voelen. Daarnaast vond ik het leuk weer eens iets positiefs te hebben in ons leven. Iets waar ik enthousiast over was. Later kreeg ik te zien wat het bedrijf inhield en wat de mogelijkheden waren; veel meer fijne producten en ook een echte bron van inkomsten. Hoe? Door mensen naast zich fitter en gezonder te laten voelen, de mensen ook te kunnen helpen aan een extra inkomen, meer vrije tijd, meer uitdaging enzovoorts.

En dat is achteraf ook precies wat ík nodig had. Meer vrije tijd om van elkaar te kunnen genieten. Alle vrije dagen waren gevuld met ziekenhuis, huisarts en andere medische aspecten, dat we geen tijd hadden voor elkaar. We wisten dat het niet vanzelf zou gaan natuurlijk, maar toen ik doorhad hoe het Marketingplan in elkaar stak, hebben we samen besloten er echt voor te gaan en er veel tijd en energie in te steken om dit te laten slagen. Dat was het ons zo waard! Je krijgt er zoveel voor terug.’

Wat is er zo leuk aan werken als FBO bij Forever Living ?

‘Wat niet?! Je werkt met de mensen waar jij mee wílt werken, je ziet mensen groeien, je groeit zelf enorm in persoonlijke ontwikkeling, het brengt je veel positiviteit, je leert veel leuke mensen kennen, nieuwe vriendschappen ontstaan, je deelt je eigen tijd in, je hebt vrijheid! Geen vakantie-aanvragen doen, maar deze zelf bepalen…ik kan nog even doorgaan! Bovenal, het voelt niet als werken!’ Dus ook goed te combineren met een jong gezin? ‘Het is de beste combi die ik me kan bedenken.

Ik bepaal nu zelf wanneer ik thuis ben en wanneer niet. Als mijn zoon ziek is, blijf ik thuis. Als hij vakantie heeft, ben ik er. Wat ik nog het allerbelangrijkste vind i.c.m. met mijn jonge gezin: er is weer een blije mama thuis…terug van weggeweest!’ Hoe ziet jullie leven er nu uit vergeleken met de tijd vóór Forever? ‘Inmiddels werk ik sinds een jaar niet meer voor een baas. Koen is ook vrij in zijn werk qua indeling en neemt vaker vrij als dat zo uitkomt, omdat we dit ook kunnen dragen. Onze lifestyle is daarin erg veranderd. De dingen doen die wij willen. Zonder er te veel over na te hoeven denken. Geld maakt niet gelukkig, maar het geeft je wel de ruimte te genieten van elkaar doordat je eigenlijk vrije tijd “koopt”.’

Forever groeit jaar na jaar en er komen steeds meer nieuwe Forever Business Owners bij. Hoe verklaren jullie dat?

‘Uiteraard omdat mensen meer en meer op zoek zijn naar iets om hun gezondheid te verbeteren en vooral te behouden. En omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar zichzelf. Naar meer geluk uit het leven halen en ook meer waardering! Er is in Netwerkmarketing gewoon veel meer vrijheid te doen wat jij wilt. Mensen willen zich niet meer laten leven, niet meer werken aan de doelen van een ander, maar het leven zelf leven.’

Is Forever voor iedereen weggelegd?als je het niet probeert

‘Zeker! Mensen die altijd problemen zoeken en overal excuses voor hebben, lijken niet geschikt om mee samen te werken, MAAR, ik was deze persoon ook! En ben hierin zo enorm gegroeid. Ik voelde mij eindelijk vrolijker, door het product, ik zag kansen en wilde dit voor ons gezin. Dus de knop ging om. En alles valt te leren.‘ “It’s all about the mindset!”

Welke producten gebruiken jullie zelf en welke raden jullie anderen aan?

‘Inmiddels gebruiken wij heel veel producten. Van shampoo tot supplementen. Ons fijnste product blijft de C9, met o.a. de Forever Aloe Vera Gel. Waarom? Je kan hier heel snel resultaat mee bereiken en heel veel mensen blij mee maken. Ook de Forever Aloe Bits N’ Peaches zou ik meteen aanraden bij kindjes die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het verhogen van de immuniteit en het stimuleren van de spijsvertering.’

Kijkend naar jullie eigen ervaring, wat zouden jullie personen willen meegeven die erover denken om FBO bij Forever Living te worden?

‘Niet te lang nadenken maar gewoon doen. Je hebt niets te verliezen, alleen te winnen. En dus niet alleen financieel, maar vooral ook voor jezelf. Gun jezelf je eigen vrijheid!’ “If you don’t make the change, how will you ever know?!”   

Wil jij nu ook graag Forever Business owner worden, of hier wat meer informatie over willen. Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ik wil  je graag alles over de mogelijkheden vertellen.

 

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring