BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Soul Body Fusion ®

Wat is Soul Body Fusion ?

Soul Body Fusion ® is ontwikkeld door Jonette Crowley en Soul Body Fusion ® betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. (Sommige noemen dit de bron, je hogere zelf, je hogere bewustzijn).  Als we geboren worden zijn we nog stevig verankert met onze ziel. We zijn nog dicht bij onze bron. Lichaam en ziel trillen nog op dezelfde frequentie.

Door verdriet, teleurstellingen, pijn, angst, ziekte, emotionele gebeurtenissen, mishandeling, chronische stress, trauma’s overgevoeligheid of verslaving ontstaat er echter een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. Anders gezegd: De energie van je lichaam trilt op een andere snelheid (andere frequentie) dan de energie van je ziel waardoor ze niet in balans zijn. (alsof de radio niet goed op de zender staat). Het doel van Soul Body Fusion ® is om deze frequenties weer op elkaar af te stemmen waardoor ze weer meer met elkaar in balans zijn.

Wat gebeurt er tijdens een Soul Body Fusion ® Sessie:Soul body fusion ®

Tijdens een Soul Body Fusion ® healing sessie zet ik het Soul Body Fusion ® healing energieveld om je heen, om je ziel ( je hogere zelf, je bron, je hogere bewustzijn, net zoals jij het wilt noemen ) meer met je lichaam te verbinden. Doordat het trillingsniveau van je ziel hoger is dan je lichaam kun je positieve veranderingen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau ervaren.

Tijdens een Soul Body Fusion ® kun je van alles ervaren. De meeste mensen voelen zich geweldig na een Soul Body Fusion ®. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen. Het lijkt alsof je helemaal opnieuw bedraad wordt, zodat je lichaam een sterkere stroom van hogere frequenties en energieën aan kan.

Een Soul Body Fusion ® sessie bestaat uit 2 delen van 10 minuten waarbij de intentie wordt gezet om de ziel met het lichaam te versmelten. Om het lichaam te helpen de veranderingen blijvend te maken wordt aangeraden om de behandeling na 1 week en na 3 weken te herhalen.

Ervaringen met Soul Body Fusion ®

Ik heb zelf ervaren en ook ervaringen van anderen gehoord en gezien dat je hierdoor letterlijk en figuurlijk weer beter in je vel zit en weer gaat stralen. De effecten die ik hoor van mensen die het ervaren hebben en die ik ook zelf ervaar  is dat je je gelukkiger en blijer voelt, je weer bruist van de energie, meer zelfvertrouwen hebt en meer geaard bent. Je leert om met Soul Body Fusion ® in enkele seconden meer in je eigen kracht te komen.
Dus zeker een Aanrader voor HSP’ers.

 Wat kost een Sessie?

Een enkele Soul Body Fusion ® sessie kost € 40,–  45/60 minuten  ( het kan persoonlijk of op afstand via skype )

3 persoonlijke sessies  € 90,–

1 persoonlijke en 2 afstand sessies € 75,–

3 afstand sessie € 65,–

Voor meer info of het maken van een afspraak neem contact met mij op via het contactformulier.

Meer info over Soul Body Fusion ® vind u op:

http://www.jonettecrowley.nl
http://soulbodyfusion.nl

Wil je zelf een workshop tot Soul Body Fusion ® practitioner volgen kijk dan op:

http://www.urpichai.nl

 

Cookie en Privacyverklaring