BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Testimonials

Wat zeggen de cursisten over de online-trainingen

ANOUK H :
Mindful online-training

De cursus vind ik goed opgebouwd en vooral de oefeningen zijn goed omdat je veel leert door te oefenen. Jezelf vragen stelt die je normaal niet zal stellen. Het opschrijven helpt het om te zien wat je aan het doen bent en ook wat je gevoel erbij is.

Ik had veel moeite omdat ik weerstand voelde tijdens het oefenen, maar toen ik het moeten los kon laten en dat ik het op een bepaalde manier moest doen toen ging het beter. Ik ben toen kortere momenten gaan oefenen en ook op momenten dat ik moest wachten. Het heeft mij ook geholpen om mijn gevoelens te leren vertrouwen en er naar te handelen. Dat is iets wat ik lang niet heb gedaan en dit komt langzamerhand terug. Ik twijfelde voorheen vaker aan mezelf en mijn gevoel.

Verder ben ik ook minder hard tegen mezelf omdat ik minder van mezelf moet. Ik mag het van mezelf. Ik heb ook geleerd dat ik ook nee mag zeggen tegen iets. En dat dit ook okay is. Ik heb weer leren voelen wanneer ik rust nodig heb en deze te nemen wanneer ik dat nodig heb.

Ik kom steeds meer tot mezelf. Ik wist dat gedachten en gevoelens effect hebben op je lichaam maar nu besef ik hoe dit echt werkt. Nu besef ik dat beter en zie ik hoe dit ook effect heeft op je gezondheid. Ik heb ook geleerd dat als ik zenuwachtig ben en als ik spanning in mijn buik voel en het zwaarte punt naar beneden leg, zelfs buiten mij lichaam dat de zenuwen dan uit mijn lichaam trekken. Dat vind ik wel heel bijzonder. Wat ik ook merkte dat ik altijd de neiging had om alles te redden van spullen die een opknap buurt nodig hadden tot mensen en dieren die hulp nodig hadden. Nu help ik nog steeds mensen maar kies ik beter wanneer ik help en wie ik help. Ik realiseer me nu beter dat mensen ook zelf je tegemoed moeten komen en dat ik het zeker niet alleen kan.

Het geeft een bevrijdend gevoel dat ik mijn leven in kan indelen zoals ik dat wil en dat ik keuze heb die ik kan maken.

Heel erg bedankt voor je cursus Elly.

 

 

WENDY V. :
Mindful online-training

Wat ik geleerd heb tijdens deze training is een stukje bewustwording, ik ga veel bewuster om met mijn ademhaling en doe nu minder dingen op de automatische piloot. Hiermee probeer ik meer rust in mijn hoofd en denken te krijgen. Dat lukt natuurlijk de ene dag beter dan de andere.

In de training zitten bruikbare oefeningen om daadwerkelijk in het hier-en-nu te zijn. Boeiende informatie en leuk om tussendoor uitspraken te lezen van grote meesters die dan ook langer blijven hangen. Goede afwisseling van tekst/info en oefeningen.

Ook Mindful-Eten was een echte eye-opener voor mij.

Gevoelige groet Wendy

 

 

ELIZA B. :
Mindful online-training

Ik kan beter relativeren. Weet nu dat gedachten maar gedachten zijn en dat je gedachten invloed hebben op je emoties en hoe je je voelt. Doordat ik eerder in de gaten heb dat mijn gedachten weer met me op de loop gaan , kan ik dit eerder omkeren. Dus ik merk eerder dat ik weer negatief denk en daardoor ook negatieve emoties oproep. Door dit te stoppen schiet ik minder gauw in de stress.

Ik leef bewuster, let meer op mijn ademhaling en op wat ik voel in mijn lichaam. Waar en wanneer ik spanning oproep. Ik heb geprobeerd om de oefeningen dagelijks te doen maar vond het vooral in het begin wel moeilijk om de discipline op te brengen.

Ik vond Ik vond dat je het leuk had opgezet. Interessante feitjes. En de facebookgroep is zeker een goede aanvulling om bij de les te blijven.

Groetjes Eliza

 

 

A.
Mindful online-training

Wat ik heb meegekregen door het volgen van deze training is dat alles goed is wat het ook is en dat er in alle omstandigheden een manier is om wat rust te vinden.  Ook heb ik ervaren dat daar wel wat oefening voor nodig is om dat onder de knie te krijgen. Ik oefen regelmatig en daardoor heb ik geleerd om een stapje terug te doen en van een afstandje naar een situatie te kijken. En de weerstanden die ik voel te onderzoeken. Ik vraag me sneller af hoe ik me voel en waarom.

Ik vind de cursus super in elkaar gezet en heb veel informatie gekregen. Ik was blij verrast dat het zo erg compleet is. En zo goed geschreven dat je zonder veel te vragen aan gang kan. Dat het een andere zeker zal aanraden. Ik vind Mindfullness nu leuk om te doen. Eerst ervaarde ik het als een taak. Nu niet meer het wordt een manier van leven.
Mikal B :
Online-TrainingReis naar binnen in 40 dagen

Een Reis naar binnen in 40 dagen klinkt te mooi om waar te zijn, maar met de duidelijke en makkelijk uit te voeren dagelijkse oefeningen is deze training precies wat het zegt te zijn! Ik voel mij meer in contact met mijzelf, met mijn echte ‘ik’, niet de ‘ik’ die ik altijd dacht te moeten zijn. Voor mij persoonlijk was het een mooie aanvulling op een eerder gevolgde aandachtstraining. Herhaling van de opdrachten is goed en zorgt dat je de technieken steeds meer eigen maakt en je rustiger wordt en meer ruimte in en bij jezelf ervaart! Ik kan het een ieder aanraden die bereidt is om tijd en aandacht aan zichzelf te besteden. De Reis kan soms pittig zijn, maar het ‘eind’ maakt die investering meer dan goed!

Bedankt Elly voor deze toegankelijke en makkelijk te volgen online-training

 

L.
Online-Training – Reis naar binnen in 40 dagen

Ik keek iedere dag opnieuw uit naar de mail en heb er enorm veel van geleerd, het is leuk en leerzaam om te zien hoe je door anders tegen bepaalde situaties aan te kijken je op een andere manier gaat reageren. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn eigen reacties te kijken en minder snel mijn oordeel klaar te hebben. Ik vond de opdrachten leuk om te doen en makkelijk in te passen in het dagelijks leven. Sommige opdrachten kwamen ook precies op het juiste moment. Andere opdrachten heb ik niet of later gedaan. Maar het leuke is dat we het gewoon nog een keertje kunnen doen.

 

Cookie en Privacyverklaring