BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Mindfulness-Online Training

“Ben je het Beu om je Constant Opgejaagd, Gestresst en Gefrustreerd te Voelen en Wil jij Meer Rust in je Leven Ervaren, Minder Denken en Meer Genieten ? Volg dan nu de 8 weekse Mindfulness Online Training “

Bewuste aandachtJe leert met de Mindfulness-Online training om even uit die automatische piloot te stappen en te voelen hoe het op dit moment met je gaat. Wat heb jij nodig? Hoe is het met je? Kun je accepteren wat er op dit moment is? Zonder verzet en zonder oordeel. Met Mindfulness-Online leer je aandacht te geven aan de rijkdom van dit moment. Volledige aandacht aan wat je op dit moment aan het doen bent, of aan degene die op dit moment bij je zijn. Niet constant doorrennen maar stoppen en bewust (mindful) aanwezig zijn. Je leert anders naar je leven te kijken en te reageren op gebeurtenissen zoals jij dat wilt. Beter voor jezelf zorgen. Problemen verdwijnen niet met mindfulness, maar ze worden minder belangrijk. Ze maken plaats voor genieten, vreugde en plezier. Dus gun jezelf deze Mindfulness-Online Training en leer meer ontspannen en bewuster in het leven te staan.

Mindfulness-Online  een praktische training voor het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness. Een training waarvoor je niet de deur uit hoeft maar die je gewoon in je eigen tijd kunt volgen.
Je staat er bij deze Mindfulness-Online training niet alleen voor want contact met mij als trainer en ervaringen uitwisselen met mede cursisten kun je doen via een besloten bijbehorende Mindfulness-Online facebookgroep.

Dingen die in deze training meegenomen worden zijn het bewust worden van de automatische piloot, mindful eten, Het gedachten goed van de Wet van de Aantrekkingskracht,  Het onderzoeken van je gedachten volgens de vier vragen van the Work van Byron Katie. Bewuster omgaan met je grenzen. Acceptatie, Veronderstellingen en de realiteit, Bewuster worden van je Wensen en Verlangens en deze omzetten in realiseerbare doelen. Geïnspireerd actie ondernemen om je doelen te behalen.
 
Tijdens deze Mindfulness-Online training krijg je alle officiele mindfulness oefeningen aangereikt.  (begeleide aandachts- en concentratie-oefeningen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie)
Deze mindfulness oefeningen trainen je in verschillende aspecten van mindfulness.
Schrik niet van het woord Meditatie want in feite is meditatie niets anders dan opmerken wat je doet terwijl je het doet. oftewel bewust aanwezig zijn.Mindfulness-Online


Voordeel:

  •  Je kunt de Mindfulness-Online training volgen op een moment dat het jouw uitkomt.
  •  Voordeliger als een groepstraining die je al gauw tussen de € 300,– en € 350,– kost.

Doe nu mee aan deze Mindfulness-Online training en ervaar wat mindfulness voor jou kan betekenen.

                         Van € 97,– voor € 77,– 

bestel mindful online training


meer weten over mindful online

 

Of kijk onderaan deze pagina voor de speciale aanbieding van de  Mindful totaal training ( = inclusief module mindful eten)

Dagelijks oefenen/ Je leert door te doen, te oefenen.

Het is belangrijk dat je dagelijks ongeveer 30-45 minuten tijd vrij maakt om te oefenen. Alleen dan haal je het maximale effect uit de acht weekse training.

Besloten Facebook groep.

Om  interactie met mede cursisten te krijgen krijg je bij deze training toegang tot een besloten Mindfulness-Online facebook groep.
Een groep waar je ervaringen met mede cursisten kunt uitwisselen. Het is belangrijk om ervaringen uit te kunnen wisselen want door nauwkeurig naar je ervaringen te kijken wordt de opmerkzaamheid gescherpt.
Ook na de cursus behoud je de toegang tot deze groep, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd blijft om Mindfulness te blijven beoefenen.

Het is dus een complete 8 weekse online mindfulness training waarin je leert:Bewust Genieten

  •  Hoe je met aandacht in het hier en nu kunt blijven.
  •  Hoe je stops in kunt bouwen zodat je meer stilstaat bij wat er om je heen gebeurt.
  •  Weer bewust te luisteren naar de stress signalen van je lichaam en de grenzen die je lichaam aangeeft .
  •  Positiever te denken en negatieve gedachten en beperkende overtuigingen los te laten.
  •  Weer te genieten van alledaagse dingen.
  •  Om jezelf milder te benaderen doordat je jezelf minder zult beoordelen/veroordelen.
  •  De dingen meer te accepteren zoals ze zijn.
  •  Bewuster, opener en relaxter te reageren op uitdagingen van buiten.

En doordat je anders tegen dingen aankijkt en minder star vastzit in je beperkende overtuigingen opent dat weer nieuwe mogelijkheden tot positieve verandering.

Inhoud van de Mindfulness-Online training:

Les 1 – Bewust Zijn:  Gaat over hoe we de adem kunnen gebruiken om terug in het moment te komen en te leren herkennen wanneer je in de automatische piloot schiet. Je leert hiermee bewuster te reageren.  

Les 2 – Weerstand : Hier komen worden de weerstanden besproken die je tegen kunt komen.  Hebben we het over Formeel en informeel oefenen en komen de De 7 factoren van Mindfulness  aan bod.

Les 3 – Omgaan gaan met grenzen :  Je leert je grenzen herkennen en bewuster worden van de grenzen die je lichaam aangeeft. Verder hebben we het over de driehoek van aandacht , gedachten , gevoelens en lichamelijke sensaties. En hoe je met een eenvoudige korte oefening – de drie minuten ademruimte – weer terug kunt komen in het moment. 

Les 4 – Het hier en nu : Gaat over Stress en bewust uit de doe modus komen , Je leert je gedachtes te onderzoeken. Wat zijn gedachtes en wat is realiteit. Waar heb je invloed op en waar niet. 

Les 5- Acceptatie : Hierbij leer je te zijn met wat is, accepteren. Aandacht bij leuke en niet leuke ervaringen. Omgaan met pijn en problemen. Hoe kun je je gevoelens over wat is beïnvloeden. 

Les 6 – Met de Stroom mee : Gaat over oordelen en veronderstellingen. Met de stroom meegaan of tegen de stroom inzwemmen. Wensen en verlangens . Denken in mogelijkheden ipv in onmogelijkheden en Manifestatie. Je leert te werken met de emotionele ladder. 

Les 7 – Onderneem Aktie :  Een echte doe les over  aktie ondernemen maar ook het omgaan met tegenslag. 

Les 8 – Mindfulness en de rest van je leven :  Deze les gaat over mindful communiceren en het integreren van mindfulness in het dagelijks leven.
[green_box]Lees hier wat andere deelnemers van deze cursus zeggen:[/green_box]

Twijfel niet langer, maar schrijf je nu in voor de Mindfulness-Online Training en ervaar hoe ook jij bewuster en aandachtiger in het leven kunt staan!

Nu nog voordeliger in combinatie met de  Mindful-Eten Mindful Afvallen training
Dus 3 maanden je intensief bezighouden met Mindfulness en iedere week een nieuwe les ontvangen. tesamen voor € 97,–

3 mnd mindfulness

 

 

Mindful-Online Totaal

 


 

Cookie en Privacyverklaring