BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Bewust met mindfulness

” Heb Jij het Gevoel dat je Geleefd wordt en heb je het Constant Druk Druk Druk !
Hou Je altijd maar Rekening met Anderen en Weet je Bijna Niet meer Wat Jezelf Nu Eigenlijk Wilt ? “

Doe dan mee met de Reis naar Binnen in 40 Dagen

De Reis naar binnen leert je om bewust aandachtig te zijn en zo bepaal jij zelf waar je reis naar toe gaat!
Deze reis start op iedere 1e vd maand.

In deze Reis van 40 dagen gaan we leren om weer dichter bij onze eigen kern te komen. Bewust met Mindfulness

Stel je eens voor dat je precies weet wat je wilt en dat je dat ook voor elkaar kan krijgen. Je onderneemt precies die stappen die nodig zijn om je doel te bereiken.Wetende dat je dat ook gaat bereiken ondanks de uitdagingen en moeilijkheden die je tegenkomt. Soms is het moeilijk en soms zal je twijfels hebben.Maar diep van binnen geloof jij dat het gaat lukken.

Niets of niemand houdt je tegen om daar te komen waar jij wilt zijn!

Als je je bewust wordt van je automatische gedachtepatronen en dat  je met je gedachten, overtuigingen en gevoelens je omstandigheden schept dan kun je zelf bepalen waar je reis naar toegaat.

Met deze 40 daagse bewustzijnstraining krijg je 40 dagen lang iedere dag een stukje theorie met daaraan gekoppeld een Mindfulness of Life coach oefening waardoor je leert om bewustere keuze’s te maken en weer terug bij jezelf te komen. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten waardoor je niet meer geleefd wordt maar je leven weer in eigen hand gaat nemen.

  “ Niet dagelijks een uur mediteren maar oefeningen die je kunt inpassen in het dagelijks leven”

Na deze 40 dagen :

 • Neem je meer tijd voor jezelf
 • Ben je meer ontspannen
 • Sta je positiever in het leven en kun je meer genieten van de kleine geluksmomentjes
 • Weet je waar jij jezelf blokkert
 • Weet je wat jouw tegenhoudt om je doelen te bereiken
 • Kun jij je beperkende gedachten herkennen en veranderen
 • Kun jij je oordelen los laten
 • Sta je weer in verbinding met je hart
 • Voel jij je weer vrij om je eigen pad te volgen en je verlangens waar te maken.
 • Kun jij je onbewuste om raad vragen
 • Kun jij negatieve energie omzetten in positieve energie
 • Sta je meer in je eigen kracht en ben je in staat om bewuste keuze’s te maken.

Kortom na deze 40 dagen sta jij weer in je eigen kracht !

Na afloop kun je de Reis zelf natuurlijk zo vaak als je wilt herhalen, zodat het steeds dieper op je gaat inwerken.

Mensen hebben ongeveer 40 dagen nodig voor het aanwennen van nieuw gewoontes. Zo lang duurt het om een nieuw pad aan te leggen in onze hersenen. Vandaar dat we voor een reis van 40 dagen hebben gekozen. 40 dagen waarin je de principes van Mindfulness gaat verankeren in je dagelijks leven. En je de verantwoording neemt voor je eigen geluk.

Ben jij bereid om de verantwoording te nemen voor je eigen geluk?

schrijf je dan nu in voor de Reis naar binnen in 40 dagen
Deze reis gaat iedere 1e vd maand van start.

Prijs € 77,–

inschrijven reis naar binnen

                                                                                                                                     

 Gedurende deze Reis  kun je je ervaringen delen en in contact komen met andere cursisten via de besloten Mindful-Online facebookgroep.


Referenties:

Mikal B.
Een Reis naar binnen in 40 dagen klinkt te mooi om waar te zijn, maar met de duidelijke en makkelijk uit te voeren dagelijkse oefeningen is deze training precies wat het zegt te zijn! Ik voel mij meer in contact met mijzelf, met mijn echte ‘ik’, niet de ‘ik’ die ik altijd dacht te moeten zijn. Voor mij persoonlijk was het een mooie aanvulling op een eerder gevolgde aandachtstraining. Herhaling van de opdrachten is goed en zorgt dat je de technieken steeds meer eigen maakt en je rustiger wordt en meer ruimte in en bij jezelf ervaart! Ik kan het een ieder aanraden die bereidt is om tijd en aandacht aan zichzelf te besteden. De Reis kan soms pittig zijn, maar het ‘eind’ maakt die investering meer dan goed!

—————————————————–
Saskia V.
Ik keek iedere dag opnieuw uit naar de mail en heb er enorm veel van geleerd, het is leuk en leerzaam om te zien hoe je door anders tegen bepaalde situaties aan te kijken je op een andere manier gaat reageren. Verder heb ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn eigen reacties te kijken en minder snel mijn oordeel klaar te hebben. Ook de opdrachten vond ik leuk om te doen en makkelijk in te passen in het dagelijks leven. Sommige opdrachten kwamen ook precies op het juiste moment. Andere opdrachten heb ik niet of later gedaan. Maar het leuke is dat we het gewoon nog een keertje kunnen doen.

—————————————————————
Jan B.
Iedere dag een inspirerend mailtje in je mailbox helpt om je eraan te herinneren om in het hier en nu te blijven. Verder een aantal leuke oefeningen om je focus te richten op wat je graag wilt bereiken.

—————————————————————

Natasja J.

Ik heb al eens eerder een mindfulness training gedaan en het eerste gedeelte was een echte opfrisser. Echt even dagelijks er aan herinnert worden om mindful te zijn op verschillende gebieden. Het tweede deel van de Reis was echt een verassing, hierin gingen we echt de diepte in. Een stapje verder dus. Bewust kijken naar je gedachten en overtuigingen en deze omzetten in een positieve spiraal. Je leert om anders naar situaties te kijken, naar binnen te gaan en je af te vragen wat wil ik nu echt en daarna krijg je oefeningen die je in beweging zetten en dingen die je graag wilt ook daadwerkelijk te gaan doen. Dank je wel voor deze fijne cursus. Ik heb al een aantal stappen gezet. En ben zeker van plan om op de ingeslagen weg door te gaan.

——————————————————————

Marianne W.
Het leuke van deze training is dat je hem gratis mag herhalen, ik heb hem nu voor de tweede keer gedaan en gemerkt dat tijdens die 40 dagen mijn focus nu op een ander punt lag, zodat ik er toch weer iets anders van heb geleerd. De eerste keer had ik ook echt moeite om mijn aandacht in het moment te houden en me bewust te zijn van de dagelijkse dingen. Als je het de tweede keer doet dan merk je dat je dit steeds makkelijker afgaat. Deze keer was ik me echter veel meer bewust van hoe makkelijk we oordelen en hoe krachtig je gedachten kunnen zijn. Ik heb al weer zin in de derde ronde.

—————————————————————-
Mieke de J.
Het is een echte Reis naar binnen, waarbij je je steeds meer bewust wordt van jezelf en hoe je in het leven staat. Soms confronterend maar met nuttige oefeningen en tips waardoor ik echt het gevoel heb dat er van binnen een verandering plaats heeft gevonden.

——————————————————————-

Arianne H.

Ik had de Mindfulness training al gedaan, maar dit was een mooie verfrissing.
Ik vond de reis heel goed uitgewerkt met veel oefeningen. De reis is voor iedereen !

——————————————————————-

José G.

Een fijne training, zonder de langdradige mindfulness meditaties.
Gewoon lekkere bruikbare oefeningen die je op ieder moment kunt toepassen.
En inderdaad het gaat ook nog wat verder, je wordt je bewuster van je patronen en waarom je dingen doet en je wordt aangezet om het anders te gaan aanpakken.
Ik vind de Reis echt een aanrader !

 

 

 

 

Cookie en Privacyverklaring