Omdat jij het waard bent

Geld verdienen, het kan ook anders

Je kent dit gezegde vast wel “als je voor een dubbeltje geboren bent wordt je nooit een kwartje” 

Maar heb je je wel eens afgevraagd of dat waar is? Want waarom lukt het sommige mensen wel om een riant inkomen te vergaren en alles te doen waar ze van dromen?

Wat als ik jou een andere manier van werken kan laten zien !

Een manier van werken waarbij jezelf de hoogte van je inkomen kunt bepalen.  Waarbij je zelf bepaalt hoe vaak, hoe hard en met wie je werkt. En ook op welke manier je wilt werken. Zou je dan interesse hebben?
( natuurlijk is dit inkomen afhankelijk van je inzet. Je moet er wel wat voor doen.

Een andere manier van werken
ervaringen met Futurenet

Sta jij open voor een andere manier van werken?

Neem het verhaal van Robert Kiyosaki, de schrijver van het boek Rijke Pa arme Pa. Zijn eigen vader had een goede opleiding genoten en een reguliere baan als hoofd onderwijzer. Een baan met een goed salaris dus ze waren zeker niet arm. Maar zijn vader werd nooit rijker als het inkomen dat hij met zijn baan kon verdienen.

De vader van zijn vriend echter had nooit een opleiding voltooid maar was er toch in geslaagd om een succesvol zakenman te worden.

Kijk hiernaast eens naar het  filmpje van Robert Kiyosaki waarin hij het verschil uitlegd tussen de adviezen die hij kreeg van deze twee vaders. En hoe de lessen van de “rijke” pa van zijn vriend ertoe hebben bijgedragen dat Robert op 47 jarige leeftijd met Pensioen kan.

Naar welk advies luister jij ? Ga jij door met het waarmaken van iemands anders dromen ? Of wil je nu weten hoe het anders kan?

Wat is netwerkmarketing

Netwerkmarketing we doen het eigenlijk allemaal. Want als jij  ergens enthousiast over bent vertel je dat door. Dat kan een product zijn of een goede film, een leuke vakantiebestemming, een winkel waar we goed zijn geholpen. Noem het maar op. We maken gratis reclame alleen krijgen we daar niet voor betaald.

Bij Netwerkmarketing zijn we ook enthousiast over het bedrijf, over de producten of over het verdienmodel. En we vertellen dat door aan een ieder die het maar wil horen. Deze mensen gaan het product gebruiken of stappen ook in, in het bedrijf waar jij zo enthousiast over bent en vertellen dit ook weer door. En zo bouw je dus een team op.

En omdat jij het bedrijf hebt geholpen aan die nieuwe klanten of medewerkers en deze ook adviseert of helpt met opstarten krijg jij een leuke provisie. Dit is in het kort even hoe netwerkmarketing werkt.

Bij netwerkmarketing deel je je enthousiasme met iedereen die het maar wil horen.

Vaak vallen mensen over het feit dat ze eerst geld moeten inleggen voordat ze geld kunnen gaan verdienen. Maar als jij serieus geld wilt verdienen met netwerkmarketing bouw je in feite aan je eigen bedrijf. En als je een eigen bedrijf opstart dan moet je ook investeren. In materialen, in producten, een winkelpand of kantoor huren enz. Met netwerkmarketing zijn de kosten niet zo hoog. En heb je je investering vaak al snel terugverdient.

Vaak krijg je ook diverse trainingen van het bedrijf waardoor jij ook persoonlijk gaat groeien. En worden er bijeenkomsten georganiseerd. Je krijgt hulp van je upline dus je staat er nooit alleen voor. Het is leuk en leerzaam en je kunt het doen van huis uit. Dus goed te combineren met kinderen of een betaalde baan. Zo kun je dus zonder al te grote risico’s jouw eigen bedrijf opzetten.  

De Vooroordelen van Netwerkmarketing

Zojuist heb je het filmpje gekeken van Robert Kiyosaki en natuurlijk ben je nieuwsgierig geworden naar deze methode.
Misschien is het nieuw voor je of heb je net als ik al eens iets van Netwerkmarketing gehoord, maar denk je dat het niets voor jouw is.
Want er doen zich heel veel vooroordelen over netwerkmarketing de ronde.

  1. Binnen netwerkmarketing verdienen alleen mensen aan de top.
  2. Netwerkmarketing is een piramide spel
  3. Je moet veel geld inleggen om te beginnen en als het niet lukt ben je het kwijt.
  4. Netwerkmarketing is iets voor dromers er zijn maar weinig mensen die hiervan kunnen leven.

Trek je niets aan van deze beweringen , want niets is minder waar. Dit zijn de woorden van de mensen die luisteren naar de “Arme Pa ” Mensen die vasthouden aan de schijnzekerheid van een vaste baan. Want waar blijft die zekerheid als het bedrijf je morgen op straat zet. En waar blijft je goede pensioen als ons geld steeds minder waard wordt of als de regering weer eens andere plannen maakt.

Wat als je meer vrije tijd, minder stress, een hoger inkomen, persoonlijke groei, en de vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt kunt combineren?

Laat me je eens voorstellen aan 4 leuke netwerkmarketing bedrijven.

Beste Netwerkmarketing bedrijf

Futurenet

Futurenet is een nieuw social media platform net zoiets als Facebook alleen Futurenet deelt de winst met zijn gebruikers. Hiervoor hebben zij een aantal leuke verdienmodellen opgezet. Waaronder Future Adpro. Je weet natuurlijk wel dat er heel veel geld wordt verdient aan advertenties en nu kun jij hier een graantje van meepikken. Met Future adpro verdien jij nl geld door het klikken op slechts 10 advertenties per dag. En dit kost jouw echt niet meer dan 10 minuutjes van je tijd. Je kunt al instappen vanaf $ 50,-- en je krijgt hierbij de garantie dat je 20% rendement krijgt op jouw ingelegde geld. Dus iedere $50,-- wordt $60,-- Het leuke van Futurenet is dat iedereen hier geld mee kan verdienen met of zonder team. Het is eenvoudig en kost je maar 10 minuutjes per dag.

Vetona Group - online geld verdienen

Vetona Group

Mijn favoriet bedrijf van dit moment is de De Vetona Group. De Vetona group bied je namelijk de mogelijkheid om te investeren in een mooi ontwikkelingsproject en tevens een leuk wekelijks rendement te krijgen op je spaargeld van maar liefst maximaal 6%. De Vetonagroup houd zich bezig met diverse projecten in Madagaskar in het belang van de lokale bevolking. Zij helpen de bevolking met leer werk trajecten in land en tuinbouw, veeteelt, huizenbouw en bieden microfinancieringen aan. Jij kunt hierbij helpen door te investeren in deze projecten. Dit kan al door een pakket aan te kopen vanaf €10,-- voor een bepaalde looptijd. Zet jij je geld een jaar vast dan krijg je hierop maar liefst 6% rente. Herinvesteer je deze rente weer dan kun je zo je geld laten groeien.

Een basisinkomen creeeren met Netwerkmarketing

GTI Net

Met GTI Net verdien je geld aan de aan en verkoop van vreemde valuta. Niet door zelf te gaan handelen op de valutabeurs maar door te investeren in een softwarepakket dat dit voor je doet. Je krijgt dan provisie over de verdiende commissies. Je hoeft hier verder eigenlijk niets voor te doen. Behalve 1 x per week de provisie die je krijgt herinvesteren in het softwarepakket totdat het pakket volledig van jouw is. Zodra dit het geval is heb je een basisinkomen van € 910,-- p/m. Je kunt er echter ook al eerder geld uithalen als je dat wilt. Ook hierbij geld weer dat als jij ook andere mensen weet te interesseren je een flink inkomen kunt opbouwen. Doe je het alleen ook dan bouw je op termijn een basisinkomen op van € 910,-- p/m.

Netwerkmarketing met heerlijke producten

Forever Living Products

Forever Living Products is een bedrijf met hoogwaardige Aloë Vera Producten. Dit is eigenlijk de ouderwetse manier van Netwerkmarketing. Jij gebruikt de producten en bent hier enthousiast over dus vertel je het door aan anderen die het ook gaan gebruiken Zij kopen dit bij jouw en jij verdient hierover provisie. Als je anderen weet te interesseren om het ook door te vertellen en distributeur te worden dan kun je zo een team opbouwen en krijg je natuurlijk ook weer provisie over jouw teamopbrengsten. Je verdient dus geld aan de verkoop van de producten aan een klein klantenbestand en je krijgt provisie over de verkopen van de distributeurs in jouw team.

Sluit Menu
error: Content is protected !!