BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Geld verdienen op het internet, iedereen kan het.

Mijn ervaringen met Futurenet

Zoals jullie elders op de site misschien al hebben gezien ben ik begonnen met Futurenet. Een Social Media Platform met een interessant Business Model waarmee je op verschillende manieren geld kunt verdienen.  En via deze blog wil ik graag mijn ervaringen met Futurenet met jullie delen.

Waarom ik begon met Futurenet

Een aantal jaren geleden ben ik ingestapt bij Forever living. Ik sukkelde wat met mijn gezondheid en hoorde van de weldadige werking van de Aloë Vera producten van Forever living. Ook vertelde men mij toen over het verdienmodel van Forever. En dat sprak mij wel aan. Netwerkmarketing. Producten aanbevelen en mensen vinden die dat ook willen doen. Als je dat vak goed beheerst, want Netwerkmarketing is een vak daar kwam ik wel achter dan valt er heel wat mee te verdienen. Helaas ben ik niet zo goed in Netwerken. Het verkopen van de producten ging mij wel aardig af, dus ik verdiende er wel een leuk centje mee bij. Maar niet genoeg om mijn vaste baan vaarwel te zeggen, wat ik wel had gehoopt.ervaringen met Futurenet

Op 16-6-2018 toen ik op zoek was naar een ander product om naast de Forever Producten op mijn website te verkopen kwam ik in aanraking met Futurenet. Het sprak mij aan omdat je hiermee een inkomen op kan bouwen zonder dat je hoeft te netwerken. Want dat Netwerken niet echt mijn ding is ben ik ondertussen wel achter. En mijn ervaringen met Futurenet wil ik hier graag met jullie delen.

Mijn eerste kennismaking met Futurenet

Ik kwam in aanraking met Futurenet via een berichtje op Facebook bij Marsja. Zij deelde op facebook haar ervaringen met Futurenet en hoe zij in korte tijd veel geld had verdiend hiermee. En haar droom, verhuizen naar Ibiza inmiddels dankzij Futurenet kon waarmaken. Toen ik haar vroeg hoe zij dat gedaan had. Voegde zij mij toe aan een besloten facebookgroep waarin presentaties werden gegeven. Ik moest maar eens kijken of het me aansprak.

Het leek mij te mooi om waar te zijn en ik was nog wel wat terughoudend omdat je toch wat geld moest inleggen. Maar toen ik de presentaties zag, werd ik wel steeds enthousiaster. 
Want wat bleek de bedoeling. Je koopt een adpack twv $ 50,– en je $ 50,– wordt gegarandeerd $ 60,– waard.  Je moet hier natuurlijk wel wat voor doen, namelijk op 10 advertenties per dag klikken. Hiervoor krijg je provisie. Ook kun je zelf een advertentie zetten als je dat wilt (het hoeft niet) en hierop krijg je 800 kliks. Na ongeveer 4 maanden verloopt je adpack en heb je $ 60,– verdiend met klikken.

1 dag 10 advertenties klikken levert je dus 0,48 cent per dag op. Hoe simpel is dat. Het lijkt niet veel maar na ongeveer vier maanden heb je dus van je $ 50,–, $60,– gemaakt en 20% rendement in 4 maanden tijd krijg je nergens. Maar heb je 10 adpacks dan verdien je met hetzelfde aantal klikken dus 10x zoveel is $ 4,80 per dag. Zodra je $ 50,– hebt verdiend, herinvesteer je deze weer in een nieuwe adpack en zo groeien je adpacks gestaag.  In een excel bestand wordt ons voorgerekend hoeveel je dus per dag kunt verdienen en hoelang het duurt voordat je genoeg adpacks hebt om er een inkomen uit te halen van $ 2500,– p/m. Dit blijkt het geval te zijn als je het maximum van 1000 adpacks bij mekaar gespaard hebt. En dat is voor iedereen te bereiken. Maar neem jij met minder genoegen, kun je er natuurlijk ook al eerder geld uithalen.

Mijn eerste ervaringen met Futurenet 

Ik dacht laat ik het eens proberen. Dus op  18-6-2018  1 adpack gekocht en een dagje geklikt. Eens kijken hoe dat werkt. En inderdaad de volgende dag had ik idd 0,48 cent op mijn account staan. Dit schiet niet op dacht ik. Maar wij stonden op het punt om op vakantie naar Frankrijk te gaan. En omdat wij daar al eens vaker zonder internet hadden gezeten durfde ik het niet aan om veel te investeren. Maar ik besloot toch om er 4 bij te kopen. Want 5 adpacks leveren toch zo’n 2,40 per dag op. Het moet natuurlijk wel de moeite zijn.Met Futurenet laat je je geld groeien

Het leuke van dit systeem is dat je helemaal alleen je doel kunt bereiken. Maar als je mensen weet te interesseren gaat het natuurlijk sneller. Ik las de ervaringen met Futurenet in de besloten Facebookgroep van ons team en iedereen was enthousiast. Dus ik besloot wat mensen die ik kende te contacteren. Ik dacht laat ik eens beginnen met mijn upline bij Forever. En Claudine een facebook vriendin, die ik eens op een netwerkmarketing event was tegengekomen en toevallig ook bij Forever zat. Mijn upline bij Forever zag het vooralsnog niet zitten. Maar Claudine wilde er graag meer van weten. En vroeg om meer informatie. Dus haar ook toegevoegd in de facebookgroep om de presentatie te bekijken. 

Ondertussen zag ik het geld op mijn account groeien en eigenlijk zat ik echt te stuiteren om het iedereen te vertellen. En ik baalde eigenlijk dat dit niet eerder op mijn pad was gekomen. Maar goed eerst maar eens op vakantie en ondertussen lekker verder klikken. 

Vakantie ervaringen met Futurenet

Ook tijdens mijn vakantie had ik een aantal leuke ervaringen met Futurenet. Want op 24-6-2018, Ik was dus slechts enkele dagen met het klikken en Futurenet bezig. Gingen wij onderweg naar Frankrijk. Ik zat mij onderweg lekker in te lezen in de besloten fb groep van het team waartoe ik behoorde toen Claudine mij aansprak via fb messenger. Als bijrijder had ik dus genoeg tijd om uitgebreid te chatten. En haar te vertellen wat ik wist.  Een dag of 2 later besloot zij in te stappen. Het lukte haar niet gelijk om de adpacks aan te schaffen want er waren op dat moment wat probleempjes met de site. Dit was mijn geluk want anders was ik veel provisie misgelopen. Gelukkig kreeg ik op het moment dat zij mijn hulp inriep ook een helder moment want ik dacht “oh ja , ik heb ergens gelezen dat ik mijn status moet verhogen om meer provisie te krijgen”. Dus maar gauw gedaan.

En pfff 10 minuutjes later lukte het Claudine mijn Frontliner (zoals ze iemand die je bij Futurenet aanbrengt noemen) om de adpacks aan te kopen. Dus ik was net op tijd om de provisie te ontvangen. 8% over haar aankoopbedrag en laat zij nu heel enthousiast in 1 klap 15 adpacks aankopen dus voor $750,– dus mijn provisie 8% was goed voor $60,– en daardoor kon ik ook gelijk een nieuwe adpack aanschaffen. Want dat is dus vooral in het begin de bedoeling. Herinvesteren.

Dit is leuk dacht ik, zo schiet het op! En het werd nog leuker want Claudine ging ook fanatiek op zoek naar mensen. En deelde met iedereen haar ervaringen met Futurenet. En zij was zo enthousiast dat ze na een paar dagen ook al iemand gevonden die flink wat adpacks kocht en daarover kreeg ik dus ook nog 5% . Dus dat was alweer een nieuwe adpack. En een paar dagen later zag ik alweer dat er een flink bedrag was bijgeschreven. Dus nog een adpack uit mijn provisie aangeschaft. 

Je snapt wel dat ik de smaak flink te pakken had inmiddels.

Mijn verdere ervaringen met Futurenet

Op 14-7 toen ik  terug was van gekomen van vakantie heb ik er zelf nog 5 adpacks bijgekocht uit eigen zak dus totaal heb ik 10 adpacks zelf gekocht. Maar door telkens ook van mijn verdiensten adpacks te kopen dus te herinvesteren heb ik op 30-7-2018, dus 6 weken na dat ik ben begonnen 17 adpacks in totaal.  Waarmee ik dus ongeveer $ 8,16 per dag verdien.

Omdat je met een adpack ook zelf een advertentie kunt zetten, heb ik er natuurlijk een paar gemaakt. Met een link naar mijn bu-coaching website en naar mijn Forever Producten en ik merkte dat ook hier verkopen uit voort kwamen. Dus ik sla hiermee twee vliegen in 1 klap. Ik adverteer gratis en ik verdien met klikken. Tot nu toe zijn mijn ervaringen met Futurenet dus overwegend positief en ben ik dus nog steeds heel enthousiast.

Omdat het niet nodig is om bij Futurenet een team op te bouwen had ik me voorgenomen om niet te gaan netwerken. Binnen 2,5 jaar 1000 adpacks leek me een goed uitgangspunt. Lekker effe 10 minuutjes per dag klikken. En meer niet. Maar als je eenmaal op dreef bent en je resultaat ziet, dan ga je natuurlijk door. Dus na mijn vakantie nog maar wat mensen aangesproken. En op 9-8-2018 heb ik zelf  al 21 adpacks – 5 mensen in mijn Frontline die samen 49 adpacks hebben –  en  totaal 122 adpacks in mijn team.
Wie had dat gedacht in zo’n korte tijd, waarin ik ook nog vakantie heb gehad. 

Negatieve ervaringen met Futurenet

Negatieve ervaringen met Futurenet, ik kan ze je nog niet vertellen. Misschien alleen dat de site er af en toe eventjes uitligt omdat ze met onderhoud bezig zijn. Dit is nodig omdat Futurenet super hard groeit. Ze zijn inmiddels actief in meer dan 180 landen en hebben al meer dan 1,5 miljoen leden. En dit groeit met de dag. Maar dit is nooit langer als een half uurtje.

Maar ondanks dat krijg ik wel regelmatig negatieve reacties  als ik probeer om Futurenet onder de aandacht te brengen. Het zou bedrog zijn en ik naief. En binnenkort zouden wij futurenetters al onze centen kwijt zijn. Ook krijg je naar je hooft geslingerd dat je het google systeem frustreert door het onnodige geklik. Dat het een pyramide spel is. Enz enz.  Niet zo leuk allemaal en als HSP komt dit natuurlijk allemaal dubbel zo hard binnen. Maar ik probeer positief te blijven. Ik geloof erin en hou me vast aan het leuke team waartoe ik behoor en de leuke dingen die we delen binnen onze besloten facebookgroep. Er hangt daar een fijne sfeer en mensen proberen echt elkaar met van alles te helpen. En we delen onze resultaten. En die zijn positief.

Mensen zijn vaak bang als iets te gemakkelijk gaat. Dan deugd het niet. Durven ze er zelf niet aan te beginnen en dan proberen ze jouw ook naar beneden te trekken. De bekende krabbenmand. Als een krab uit de mand wil kruipen wordt hij teruggetrokken door de andere krabben. Maar ja zo kom je natuurlijk nooit uit het cirkeltje. Dus ik dacht bij mezelf wil je iets anders, doe dan ook iets anders. Ik heb het onderzocht, het bedrijf bekeken en naar de verhalen geluisterd van de mensen die er reeds langere tijd mee bezig zijn. En mijn gevoel hierover is goed. Dus ik klik lekker verder.

Het principe van netwerkmarketing kon ik dus al. En daar hebben echt veel mensen serieus geld mee verdiend. Maar even zovelen zijn er in teleurgesteld. Het lukt gewoon niet iedereen om een goed team op te bouwen met gemotiveerde mensen.  Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het systeem niet deugd of dat de producten niet goed zijn. Ik gebruik ze nog dagelijks.

Mijn Doel

Met dit systeem heb ik echter niemand nodig om mijn doel te bereiken. En mijn doel is niet om snel rijk te worden. Maar om toch wel Geld verdienen op het internet, iedereen kan het.een flink aantal jaren eerder met pensioen te kunnen. Want tot mijn 68e voor een baas blijven werken zie ik toch echt niet zitten. Dus een inkomen van $ 2500,– p/m spreekt mij wel aan. En ja wat heb ik te verliezen tot nu toe hooguit € 450,– waar ik mijn 1e 10 adpacks mee heb gekocht. En ach die heb ik inmiddels al wel weer terugverdiend met mijn verhoogde Forever verkopen. Dus ik ga nog even enthousiast verder en ik hou jullie op de hoogte van mijn verder ervaringen met Futurenet. ( lees hier verder voor het vervolg)

Wil jij meer informatie?

Denk jij nu na het lezen van mijn verhaal, dit lijkt me ook wel interessant. En ik zou hier graag wat meer van weten. Dan nodig ik je graag uit om eens vrijblijvend een online presentatie te bekijken. Neem hiervoor dan even contact met mij op. Of schrijf je in via deze link.
Woon je in de buurt van Prinsenbeek/Breda dan mag je natuurlijk ook eventjes langskomen, dan leg ik je persoonlijk alles uit.

 

Weet je zeker dat je dit wilt, of wil je graag eens vrijblijvend rondkijken bij Futurenet. Schrijf je dan vrijblijvend in.  Inschrijven is gratis.
Hieronder kun je ook een stappenplan downloaden.

Download hier het stappenplan     Inschrijven Futurenet          Bekijk de presentatie.

Online geld verdienen, iedereen kan het.

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring