BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Hooggevoelig en Werk

Ben jij hooggevoelig dan loop je misschien wel net als ik op je werk tegen problemen aan.
Je zoekt werkt wat bij je past en dat goed voelt. Werk waarin je tot je recht komt en je talenten kunt benutten. Maar ook werk waarin je wat kunt betekenen voor anderen en waar je nog gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Veel mensen gaan niet echt met plezier naar hun werk, maar zij denken er niet zo bij na. Het hoort er nu eenmaal bij en het salaris maakt voor hen al veel goed. Een hooggevoelig persoon loopt hier echter vaak op vast. Voldoening halen uit het werk wat je doet is voor ons heel erg belangrijk. Alleen een goed inkomen is voor iemand die hooggevoelig is vaak niet genoeg.

Ook de omstandigheden waarin je als hooggevoelig persoon moet werken is heel belangrijk.
Iemand die hooggevoelig is functioneert  nu eenmaal vaak beter in een wat rustigere werkomgeving en dat valt niet altijd mee in deze hectische maatschappij. Ook zaken als geluid, licht, en werksfeer kunnen heel bepalend zijn voor het welbevinden van een hooggevoelig persoon. Een hectische kantoortuin met veel herrie en stress is voor iemand die hooggevoelig is verre van ideaal.  En dat maakt het vinden van de ideale baan niet altijd even gemakkelijk.

Misschien ben jij net als ik wel diverse keren tegen een burn-out aangelopen. Of inmiddels zelfs wel in de WIA terechtgekomen?

En ja, wat moet je dan? Misschien ben je je roeping gaan volgen en heb je een praktijk opgestart. Maar biedt dit je niet voldoende inkomen? Of moet je nu rondkomen van een uitkering. Of misschien modder je maar door en hoop je dat er ooit nog wel eens iets anders op je pad komt. Of heb je kinderen waarvoor je graag wat vaker thuis zou willen zijn.

Als hooggevoelig persoon voelde ik me ook niet zo op mijn plaats bij de diverse werkgevers die ik heb gehad. De drang naar vrijheid zorgde er steeds weer voor dat ik na een aantal jaar op zoek ging naar iets anders. En steeds liep ik weer tegen dezelfde barrières aan. Ik wilde voldoening uit mijn werk halen, mezelf gewaardeerd voellyfestyleen en iets betekenen voor anderen. Vaak sloeg na een aantal jaren de verveling toe, of nam ik ,op zoek naar een stukje waardering, teveel hooi op mijn vork waardoor ik  keer op keer tegen een burn-out ben aangelopen. En de waardering, die bleef natuurlijk uit.  Maar ja, wat doe je dan? Ook bij mij moet er brood op de plank komen en voor jezelf beginnen en hier een goed inkomen mee opbouwen is nog niet zo gemakkelijk.

Totdat ik dus in contact kwam met Forever Living Products. Een bedrijf waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Waar mensen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Waar persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. En waar je gecoacht wordt om jouw doelen waar te maken. Jij als mens bent belangrijk en er wordt allereerst gekeken naar wat jij wilt bereiken. Waar jij van droomt.

Je krijgt waardering voor het werk wat je doet. En niet alleen in de vorm van een goed salaris.  Iedere maand worden de mensen die een stapje dichter bij hun doelen zijn gekomen in het zonnetje gezet. In de vorm van een compliment, een bosje bloemen, extra bonussen, een autoplan, verzorgde reizen of zelfs een chairman’s bonus. Waar vind je dat nog in het gewone bedrijfsleven.  Jij bepaalt hoever je daarin wilt komen. Geen gepush en geen verplichtingen en op je eigen manier.

De producten hadden mij al overtuigd. Forever heeft een uitgebreid assortiment voor dagelijks gebruik waarin voor iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Maar ook het verdienconcept van Forever sprak mij dus wel aan. Of het nu gaat om een interessante bijverdienste of een hoofdinkomen. Je kunt er alle kanten mee op.

Vandaar dat ik de stap heb genomen om Forever Business owner te worden. Een kleine stap met een minimale investering die grote gevolgen kan hebben.  Die mij dichter bij mijn doel kan brengen. En het mooiste daarvan “Het is ook leuk”

oprah winfrey

 

‘Het grootste avontuur wat je met jezelf kunt aangaan
is het leven te gaan leiden waar je van droomt.’  Oprah Winfrey

 

 

  • Wil jij ook meer vrijheid ervaren
  • Eigen baas zijn
  • Je eigen tijd indelen werken waar, wanneer en met wie jij wilt.
  • Meer waardering krijgen voor het werk wat je doet
  • Andere mensen helpen om hun doelen te bereiken. ( gezondheid, afslanken, vitaliteit, een beter inkomen ) enz.
  • Leuke mensen ontmoeten

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of meld je aan bij mijn team. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw doelen kunnen waarmaken.

Laat je huidige baan geen belemmering zijn want je kunt het er gewoon naast doen.

Alles begint met 1 beslissing !

 

 

Cookie en Privacyverklaring