BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Reiki behandeling

Heb je ergens pijn of andere fysieke kwalen?
Voel je je op emotioneel of mentaal vlak niet lekker in balans?
Of heb je een algemeen gevoel van ‘energieloosheid’?
Dan kan een Reiki behandeling je goed helpen.

Wat is Reiki ?

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Reiki symbool

Het Japanse woord Reiki betekent “Universele Levenskracht” In het westen is deze methode pas de laatste decennia doorgebroken. Reiki is een zachte, helende energie en een behandeling wordt meestal als heel ontspannend ervaren. Reiki brengt lichaam en geest (weer) in balans en je hoeft dus geen “klachten” te hebben om een Reikibehandeling te nemen.

Veel mensen zijn eraan gewend (geraakt) om hun lichaam niet (meer) te voelen. Sommigen hebben zelfs hun gevoelsleven compleet weten uit te schakelen, althans zo lijkt het. Ze hebben een dikke muur om zich heen gebouwd. Het grote misverstand is dat dit prettig lijkt en als veilig ervaren wordt. Dit klopt echter niet. Gevoelens kun je nooit echt helemaal uitschakelen hooguit verdringen. Waardoor ze zich gaan vastzetten in je lichaam. Dit uit zich vervolgens weer in lichamelijk klachten. Met een Reiki behandeling breng je, je lichaam en geest weer in balans.

Reiki brengt je weer in contact met je lichaam, je gevoel en dus jezelf. 

Hoe werkt een Reiki behandeling ?

Behandeling Reiki

Tijdens een Reiki behandeling leg ik mijn handen in verschillende posities op of boven het lichaam, hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs verdwijnen.  Een volledige behandeling duurt ongeveer 30 minuten, hierbij lig of zit je ontspannen en houdt je je kleding aan.

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest.  

Gun jezelf een Reiki behandeling.  € 40,–

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen en mag niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling omdat het, het zelf herstellend vermogen van het lichaam bevordert en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze.

 Voor meer info of het maken van een afspraak neem contact met mij op via het contactformulier.

Wil je zelf leren om met Reiki te werken. Dat kan! Iedereen die er voor open staat kan het leren.

Ik ben Reiki Master in het Usui en Kundalini Reiki systeem en geef 1 op 1 Reiki trainingen. 

Usui Reiki Cursus

Kundalini Reiki Cursus

Cookie en Privacyverklaring