BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Kundalini Reiki Cursus

Wat is Kundalini Reiki ?Kundalini Reik

Kundalini is een Sanskriet woord, dat “opgerold” betekent. Het gaat over de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggegraat. Namelijk in onze wortel of stuitchakra. . Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin. En maakt daarbij alle Chakra’s open.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kundalini kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen ervoor dat je chakra’s weer in balans komen en de energie vrij kan doorstromen.

Door het wakker maken van de Kundalini energie ga je persoonlijke blokkade’s opheffen en worden ascentie processen verwerkt. Met Kundalini Reiki krijg je een krachtige energie binnen handbereik die je kunt inzetten bij behandelingen of ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling.

Bij Kundalini Reiki werk je dus met je eigen kundalini energie die zich slapende houdt bij de wortelchakra. In 3 inwijdingen wordt deze kundalini energie langzaam wakker gemaakt zodat deze de kans heeft om op te stijgen en de energiekanalen te reinigen. Hierdoor ontstaat er een enorm sterke kracht in jou waar je je jezelf en anderen mee kunt healen.

Wat ga je leren in deze cursus :

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling.

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

Na afloop krijg je een certificaat.

Kosten :  € 155,–

Deze training kun je ook op afstand volgen. Je krijgt dan de lessen thuisgestuurd en na elke les maken we dan een skype of telefoon afspraak waarbij je je vragen kunt stellen en je de inwijdingen op afstand krijgt.
Kosten voor de training op afstand  € 125,–

Cookie en Privacyverklaring