BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Healing

Wat is healing ?

HealingBij een healing werken we met energie en stimuleren we het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De energie in ons lichaam die in onbalans is brengen we weer terug in balans.

Ik werk in de healing met de Energie van Reiki en Soul Body Fusion ®  maar ook een sessie met EFT  is werken met energie alleen ga je hierbij meer zelf aan de slag.

Werken met Energie

Energie is overal om ons heen. Het hele Universum om ons heen is gevuld met energie, en alles om ons heen straalt die energie uit. Chinese geneeskunde (zoals acupunctuur) werkt al eeuwenlang met deze energiebanen. Energie stroomt en zend trillingen uit. Je kunt het zien als een soort radiogolven.  Alles en iedereen heeft zijn eigen trilling beweging. Zijn eigen frequentie. Zoals ook iedere radiozender zijn eigen frequentie heeft.

Je hoeft geen helderziende te zijn om deze trillingen waar te nemen. Kijk maar eens naar een machtig persoon. Die straalt veel kracht uit. Dat zie je en dat voel je.  Hij straalt het letterlijk uit. Terwijl mensen die weinig zelfvertrouwen hebben dit ook uitstralen.  Die worden dan ook vaak niet gezien of gehoord door mensen die op een hogere frequentie zitten.

Blokkade’s in het energieveld

Ieder mens en dier  heeft  een heel energiesysteem van accupunten, meridianen, chakra’s, en auralagen (samen energieveld) om alles van energie te kunnen voorzien. En de energie moet daarin kunnen stromen. Het lichaam, alle organen en functies hebben energie nodig om hun werk te kunnen doen. Ook bv denken, voelen en genezen kosten energie. Als je ergens in het energieveld een blokkade hebt, dan stroomt het niet meer goed. Dan krijg je aan de ene kant een ophoping en aan de andere kant een gebrek aan energie. En beide kunnen klachten geven.

Het hele energiesysteem wordt aangestuurd door het bewustzijn. En het onderbewustzijn. Gedachten en emoties hebben direct invloed op je energieveld. Blokkades in het energiesysteem veroorzaak je meestal zelf. Je blokkeert je emoties of je blokkeert dóór je emoties. Vaak is dat iets zoals ‘verdriet niet naar boven laten komen’ of ‘boos-zijn op jezelf’.

Bijvoorbeeld :

Bij stress trek je alle energie naar het hoofd, want daar moet de oplossing worden bedacht. Daarom blokkeer je de energiestroom in de nek of rug zodat je hoofd vol blijft. Hierdoor kun je moeilijk ontspannen en kunnen andere lichaamsfuncties niet goed functioneren door  energiegebrek. Je energie stroomt niet goed meer want dat zit vast in blokkades. Het voelt dan letterlijk alsof je nek en schouders vastzitten.

Blokkades kunnen zelfs nog jaren later voelbaar zijn. Bij verdriet blokkeer je het hartchakra (je gevoelscentrum) omdat je het niet meer wilt voelen. Het energieveld rond rug en borstkas gaan vastzitten en dat kan benauwdheid of depressie tot gevolg hebben. Soms komen die klachten pas jaren later, als je het verdriet al vergeten bent. Of je hebt het al zo lang niet gevoeld dat je denkt dat je het verwerkt hebt.

Healing

Met healing gaan we die energiestromen weer in balans brengen de blokkades oplossen. Dit doen we door de trilling van de energie te verhogen.

De Processen die door healing in gang gezet worden activeren meestal het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Je kunt je daardoor wat vermoeid voelen na een sessie of oude emoties kunnen naar boven komen.

Door de combinatie van Coaching en healing  kunnen we het probleem  van verschillende kanten benaderen en oplossen.

Maar je kunt ook kiezen voor een Reiki of Soul Body Fusion behandeling.

Wil je zelf graag leren werken met energie dan behoort een Cursus Kundalini Reiki tot de mogelijkheden.

Wil je meer info neem dan eens contact met mij op of kijk hier naar de tarieven.

Healing is geen geneeswijze maar kan wel ondersteunend werken tijdens een genezingsproces.
Bij ziekte dient er te allen tijde een regulier arts te worden geraadpleegd.

Cookie en Privacyverklaring