Omdat jij het waard bent

Een online basisinkomen met GTI-NET

GTI-NET Passief of Actief?

Wil jij op een eenvoudig manier een online inkomen opbouwen dan heb je met GTI-NET het ideale netwerkmarketing bedrijf te pakken.
Je kunt met GTI-Net namelijk op een actieve of een passieve manier een inkomen opbouwen.
En 100% slaaggarantie

Wat is GTI-NET

GTI Net is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in software voor valutahandelaren ook wel Brokers genoemd. Deze brokers houden zich bezig met de aan en verkoop van vreemde valuta. Iedere dag wordt er op de hele wereld 5.000 miljard aan geld heen en weer gewisseld. En omdat de koersen schommelen wordt hier veel geld mee verdiend.

GTI-NET verhuurt robotlicenties aan deze valutahandelaren waarmee zij vele malen sneller kunnen handelen. En dit levert veel geld op. Nu kun jij eigenaar worden van zo’n licentie of een deeltje ervan. En dan ontvang jij van GTI-NET 1% voor de verhuur aan die brokers.  Dus wekelijks 1% rente op jouw investering. Dat is 52% per jaar.

Instappen vanaf € 500,–

Nu zul je je misschien afvragen wat kost nu zo’n Licentie.
Wel deze Licentie kost € 21.000,– en dat is natuurlijk een hoop geld om zomaar even te investeren. Daarom heeft GTI-NET bedacht dat je kunt beginnen met het kopen van een deel van deze licentie. En dit kan al vanaf € 500,– Maar meer investeren mag natuurlijk ook. Dus € 1000,– of € 1500,– wat jij kunt missen. En elke week ontvang jij hierover dan 1% rente. 30% hiervan wordt standaard opnieuw geïnvesteerd en zo koop jij dan langzaam de volledige licentie. En 70% is vrij opneembaar.
Maar dat doet bijna niemand want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk de volledige licentie in je bezit hebben. Want bij een volledige licentie heb jij een basisinkomen van zo’n € 210,– per week.

Wil jij een hoger basisinkomen of sneller je licentie bij mekaar sparen?

Ook jij kent vast wel mensen die graag een basisinkomen van € 210,– in de week kunnen gebruiken. Dus ga je enthousiasme over het verdienmodel van GTI-NET delen. Want hiervoor wordt je rijkelijk beloont. 

Voor iedere persoon die jij aanbrengt bij GTI-NET krijg jij namelijk 1,2% commissie. En vanaf de vijfde persoon zelfs 2,4%.

Hoe jij je inleg terug kunt krijgen!

Heb jij 5 personen gevonden krijg je tevens nog een bonus van € 500,–. Dus ben jij gestart met € 500,– heb jij je inleg alweer terug.
Die € 500,– mag je vrij opnemen. Maar je kunt die natuurlijk ook gebruiken om je licentie af te betalen.

Misschien heb je bij netwerkmarketing de volgende kreet wel eens gehoord :

ebthousiast GTI-NET

“Je wordt succesvol als je anderen helpt om succesvol te worden”

Dat is zeker bij dit netwerkmarketing model van GTI-NET aan de orde.
Want heb jij 5 mensen gevonden dan krijg je een bonus van € 500,– maar help jij daarna jouw mensen om ook 5 mensen in hun team te krijgen dan zijn er extra bonussen te verdienen en dat begint met een bonus van maar liefst € 1000,–  oplopend tot vele duizenden euro’s. Dus teamwork staat bovenaan ons prioriteiten lijstje.

Verder heeft GTI-NET voor zijn leden de Life Balance Academy in het leven geroepen waar je interessante trainingen kunt volgen over GTI-NET en netwerkmarketing. En ook binnen ons team wordt er voldoende ondersteuning en uitleg gegeven door onze upline.

Denk jij nu dit klinkt interessant, neem dan eens contact met mij op voor meer informatie. En bekijk even de presentatie.

Liever minder inleggen, kijk dan eens naar ons andere verdienmodel Future Adpro.

Sluit Menu
error: Content is protected !!