BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Etherische Oliën

Waarom etherische oliën de wereld veroveren?

Heb jij weleens ervaren dat als je een bepaalde geur ruikt, je direct wordt meegevoerd naar een moment of plek uit je verleden? Onze reukzin is ontzettend krachtig en heeft een groot effect op onze gedachten, gemoedstoestand en vele andere hersenfuncties. Dit komt doordat de receptoren van geuren in de neusholten in directe verbinding staan met limbische systeem in de hersenen, waar emoties en herinneringen liggen opgeslagen. Dat verklaart  waarom een geur zo makkelijk en snel een herinnering kan oproepen. Dit omdat ze direct communiceren met deze delen van de hersenen. Hierdoor kunnen etherische oliën invloed hebben op onze mentale, emotionele en fysieke gesteldheid.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vermogens van onze reukzin door velen omarmd worden en dat etherische oliën door velen enthousiast gebruikt worden. na jaren op de rand van vergetelheid gebalanceerd te hebben zijn etherische oliën populairder dan ooit!  etherische oliën

Wist u dat etherische oliën al vele honderden jaren gebruikt worden en zelfs bekend staan als één van de oudste en meest krachtige substanties op aarde!

Oude beschavingen van Rome tot China gebruikten ze in parfums en in middeltjes ter bevordering van de gezondheid en voor spirituele doeleinden. Enkele zeer goed gepreserveerde oliën zijn zelfs gevonden in albasten potten in koning Toetanchamon’s tombe. Door de eeuwen heen zijn de meeste traditionele gebruiken van etherische oliën in de vergetelheid geraakt. Pas in het begin van de twintigste eeuw zijn ze opnieuw ontdekt en vandaag de dag zijn wetenschappers nog maar net begonnen met het ontdekken van de vele voordelen die etherische oliën te bieden hebben.

Breng je zintuigen tot rust met etherische oliën

rustgevende etherische oliënOveral waar je bent, word je blootgesteld aan vele prikkels van buitenaf. Geluiden, beelden en geuren – alle zintuigen worden continu ongevraagd belast met indrukken en informatie. In deze tijd van “overstimulatie”van ons zenuwstelsel door kunstmatige, externe prikkels, kunnen we wel wat rust en puurheid gebruiken. En wat is er puurder dan etherische oliën?
Etherische oliën zijn geconcentreerde,aromatische vloeistoffen die gewonnen worden door destillatie uit bloemen, bladeren en schors. Elke olie bevat haar eigen mix van actieve ingrediënten bestanddelen. Elk met unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

In onze webshop vind je een complete lijn etherische oliën van Forever Living  met puur natuurlijke ingrediënten.

Bij de selectie, de oogst en de verwerking van de etherische oliën van Forever staat de hoogste kwaliteit voorop. Bij het bepalen of een locatie geschikt is als bron van vruchten, kruiden en planten wordt er gekeken of de grond rijk is aan mineralen, naar het juiste klimaat en naar duurzaamheid. Na de oogst worden de etherische oliën gewonnen uit deze met zorg geselecteerde gewassen, voornamelijk door middel van stoomdestillatie en persing. Iedere etherische olie wordt verkregen uit een bepaald deel van de plant, zoals de bloesem, de vrucht, de zaden, het blad of zelfs de schors en de wortels. Het type olie bepaalt welk deel van de plant wordt gebruikt of welke perstechniek wordt toegepast. het eind resultaat is de puurste botanische essence uit de natuur.

Geniet en laat anderen meegenieten Tripak etherische oliën

Neem bijvoorbeeld  het Forever etherische oliën tripack met 5 ml flesjes van de drie meest gebruikte geuren Pepermunt, Lemon, Lavendel.
Voor uzelf of leuk om kado te doen.

 

Probeer nu en bestel in onze webshop shop now

Cookie en Privacyverklaring