BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

afvallen met C9

Ervaring Clean 9 reinigingsprogramma

Mijn favoriete Forever product is toch wel Het Clean 9 reinigings programma.

Na jarenlang aan het stoeien te zijn met mijn gewicht, het eeuwige yoyo effect en in de loop der jaren steeds de grens te hebben verlegd. Want ja  als je ouder wordt gaan de kilootjes er nu
eenmaal moeilijker af. Tenminste dat hoorde ik mijn vriendinnen zeggen. Was mijn gewicht van 65 naar 70 naar 75 kg gegaan.

En toen ik 2 jaar terug bijna 80 kg woog ( ik ben 1,65 ) ging bij mij de knop om het werd het tijd om er toch serieus iets aan te gaan doen. Toevallig kwam op dat moment Forever Living op mijn pad en die hadden het Forever FIT programma met om te beginnen de Clean 9  en iedereen van Forever die ik sprak was daar dol enthousiast over. Mijn doel was toen nog een kilootje of 5 af te vallen dus om zeker ruim onder die 80 kg te komen. Want zwaarder wilde ik toch echt niet worden. Dus dat Clean 9 cleansing programma maar eens uit proberen.

In die 9 dagen heb ik een goede start gemaakt en ben ik de nodige kilo’s en cm kwijtgeraakt.

Nu is de Clean 9 niet alleen bedoeld om af te vallen maar ook een programma om je lichaam te cleansen. Je gaat je lichaam als het ware resetten. Je gaat je energieker en vitaler voelen en je behoefte om constant te snaaien neemt af.

Door de voedingssupplementen die bij dit programma horen, krijg je voldoende van alle vitamines en mineralen binnen. Daarnaast zorgen de ‘fibers’ (vezels), de shake (vol proteïne) en de pure aloë vera gel voor alle andere voedingsstoffen. De Aloë Vera stimuleert tevens je spijsvertering.  Dag 3 t/m 9 van dit Clean 9 cleansing programma zijn veel makkelijker want dan mag je weer een gewone gezonde avondmaaltijd van max 600 kcal en hier merk je ook dat je meer energie krijgt.

Mijn 9 daagse Clean 9  ervaring :

Omdat ik heel enthousiast ben over dit programma, en nog steeds op mijn streefgewicht ben deel ik graag  mijn ervaring met deze 9 daagse cleansing kuur. Misschien twijfel je nog maar het is echt heel goed te doen. Af en toe bijvoorbeeld na de vakantie of de feestdagen als ik even nergens meer naar kijk kom ik wel eens wat kilootjes aan. Maar in 9 dagen geef ik mijn lichaam weer even een reset. Een soort van energieboost. En zoals ik al zei “de behoefte om te snaaien neemt dan weer af “

Clean 9 detox met Aloë Vera Gel

De 1e 2 dagen :

Ik ben begonnen met de Clean 9  in het weekend om dat ik er tegen opzag om 2 dagen niets te eten. In het verleden heb ik wel eens een detox programma gevolgd met sapjes en ik werd daar toen heel slapjes van en had heel de dag honger.  Dus iets in die trend had ik deze keer met de Clean 9  ook wel verwacht. Maar niets is minder waar.  Ik had totaal geen honger. Het enige waar ik moeite mee had was om de tijd in de gaten te houden. De garcinia pillen die moest je nl. 20 minuten voor de aloe vera gel en voor de shake innemen.  En op het moment dat ik honger kreeg s’middags en me verheugd had op een lekkere shake dacht ik oeps , pillen vergeten. Een reminder in mijn telefoon zetten dus in het vervolg. De shake , ik had de vanille variant genomen, vond ik echt lekker. En in het boekje stonden ook nog wat variaties dus je kunt er wat afwisseling in aanbrengen. In het weekend doen we normaal gesproken niet zo moeiclean 9 receptlijk met eten, dus ik hoefde gelukkig niet te koken voor de rest van het gezin. Die bakten een pizza of een eitje. Ik nam mijn pillen en de Aloë Vera Gel. Later op de avond kreeg ik wel zin om iets vast te eten, maar niet echt honger. Gewoon zin om iets in mijn mond te stoppen.  Maar ja “effe volhouden “ Op de tweede dag had ik het s’avonds wel moeilijk. Wilde echt wel weer eens wat eten. Dus op tijd naar bed.

Dag 3 meer energie

Op dag 3 van de Clean 9  merkte ik echt dat ik meer energie kreeg. Ik mocht nu 2 x per dag een shake en verheugde me al op de avond maaltijd. Op dag 3 mag je ook weer wegen en meten en het resultaat gaf  me goede moet om door te gaan. En als je 2 dagen niet gegeten hebt dan smaakt het eten heerlijk. Ik had mijn lievelingsgerechtje gemaakt gevulde paprika met gehakt. Iets wat de rest van het gezin ook heerlijk vind dus die aten lekker mee. 

Dag 4 t/m 9 een makkie

Dag 4 t/m 9 van de Clean 9  gingen eigenlijk ook als vanzelf voorbij. Ik vond het leuk om gerechtjes uit te proberen. Gerechtjes met minder koolhydraten die gemakkelijk te maken zijn. Of ik liet gewoon de aardappels weg of verving ze door zoete aardappels. Dus niet moeilijk doen, heel het gezin at gewoon hetzelfde of vulde het aan met aardappels.  Na die 9 dagen was mijn trek naar zoetigheid ook gewoon een stuk minder. Het leek wel of mijn lichaam gewoon vroeg om gezond voedsel en niet meer om suikers. ( voor recepten , en meer info over het Fit programma neem gerust eens een kijkje op mijn facebookpagina. ) 

In het boekje wordt geadviseerd om een half uur per dag aan lichaamsbeweging te doen. Ik heb me daar niet precies aan gehouden. Pakte wel wat vaker de fiets voor een boodschapje of ging wat wandelen.  Na die 9 dagen was ik de nodige kilo’s en cm kwijt.  Mijn buik was ook een stuk platter en ik was trots op het resultaat. En natuurlijk gemotiveerd om door te gaan met het FIT programma. Om uiteindelijk mijn streefgewicht te bereiken.  Maar daarover meer in een volgend stukje.

Wil jij dit Clean 9 programma nu ook eens uitproberen? 

Clean 9

 

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring