BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

E-Coaching

“E-Coaching  –  Sneller en effectiever dan je denkt! “

  De voordelen van E-Coaching:

  • E-Coaching via de mail is een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft,
  • E-Coaching is veilig, omdat niemand je direct kan beoordelen,
  • De anonimiteit van E-Coaching via de mail geeft veel meer gelegenheid tot openheid,
  • Via de mail kan er alle tijd genomen worden om goed na te denken op de vragen van de coach. Je hoeft niet gelijk te reageren.
  • Je kunt dit doen op een  tijdstip dat het voor jou uitkomt en je zit hierbij in je eigen vertrouwde omgeving.
  • Het schrijven is een effectieve manier om je gedachten goed te ordenen, te verhelderen en te verduidelijken. Letterlijk je gedachten op een rijtje zetten. Waardoor je meer inzicht krijgt in het probleem.

Bij E-Coaching ben je in je vertrouwde omgeving en werk je aan jezelf op de momenten die jou uitkomen.
Het schrijven helpt je om je gedachten te ordenen. Je kunt op je gemak nadenken over de vragen en oefeningen en deze in alle rust wanneer het jouw uitkomt beantwoorden.
Voor mensen die hooggevoelig zijn vormt het schrijven nog een extra voordeel omdat zij het vaak lastig vinden om in een gesprek direct de juiste woorden te vinden en zij zich vaak later  beseffen wat ze eigenlijk hadden willen zeggen.
Op afstand kijk ik mee naar jouw persoonlijk verhaal en kan ik je bewust maken van de manier waarop jij jezelf blokkeert.
Andere voordelen van E-Coaching : Geen reistijd, frequenter contact, relatief anoniem, goedkoper.

E-Coaching - Doosje Geluk

Een doosje geluk geeft je recht op 3 E-Coaching sessies waarin we gaan kijken waarin jij jezelf blokkeert en welke beperkende overtuigingen jou ervan weerhouden om je doel te bereiken.
Ik help je bewust te worden van jouw gedachten gang en wat je voor jezelf creëert met jouw denkwijze. Dit gaan we doen door middel van gerichte oefeningen en vragen.

Met dit doosje geluk krijg je een volledig E-Coaching traject bestaande uit:

Intake incl. persoonlijkheidsprofiel en levensvoldoeningstest

1e mail met vragen en oefeningen

2e mail – Een reactie op jouw uitwerking en nieuwe oefeningen en vragen.

3e mail – Feedback op je uitwerkingen en een advies hoe jezelf verder met je probleem aan de slag kunt gaan.

Na de aanschaf van dit doosje krijg je van mij het intake formulier , een persoonlijkheidsprofiel en een levensvoldoeningstest. Zodat we duidelijk krijgen waar je op gecoacht wilt worden. Zodra je deze hebt ingestuurd krijg je de 1e mail met gerichte vragen en oefeningen.

Jij kunt hier rustig over nadenken en hier op antwoorden als het jouw uitkomt. Nadat je deze hebt teruggestuurd krijg je vervolgens weer een mail van mij waarin we dieper ingaan op de materie. Je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt om de vragen te beantwoorden en de oefeningen te maken. Ik daarentegen zal zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 3 werkdagen met een reactie komen.

Als er na deze 3 E-Coaching sessies nog behoefte is aan een vervolg kunnen we natuurlijk nog een vervolg traject afspreken.

Probeer het een keer en je zal zien dat het zeer verhelderend werkt, en dat je anders tegen bepaalde zaken gaat aankijken.

Bestel nu en ontvang dit doosje geluk voor  slechts € 97,– E-Coaching - Doosje Geluk

Schrijf  hier in en betaal via onderstaande link.Na je betaling  krijg je het intake programma z.s.m. toegestuurd.

 

Cookie en Privacyverklaring