Omdat jij het waard bent

“Er is GEEN belofte of verklaring dat jij geld of een vastgesteld geldbedrag zult verdienen door gebruik te maken van onze producten en diensten. Jij bent een zelfstandige ondernemer en verantwoordelijk voor jouw eigen belastingaangelegenheden. Alle verdiensten, inkomsten of getoonde inkomensprojecties zijn slechts ter illustratie en er is GEEN garantie dat je winsten of commissies zult maken.

Zoals met elk bedrijf zullen resultaten variëren en alles zal afhangen van je persoonlijke vaardigheid, ervaring, kennis, verlangen om te slagen, persoonlijke ontwikkeling, je werkethiek, de tijd die je in jouw bedrijf steekt en een oneindig aantal variabelen buiten onze controle.

Er zijn onbekende risico’s in elk bedrijf, met name op internet en bij online bedrijven, waar veranderende trends en technologieën, licenties en wetgeving snel kunnen veranderen.
Er zijn ook veel variabelen tussen rechtsgebieden. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in jouw land kan worden uitgevoerd.

Het gebruik van onze website, de informatie die wij leveren, de producten en diensten die wij leveren moet gebaseerd zijn op jouw eigen inzet en jij gaat ermee akkoord dat bij gebrek hieraan- Elly Romme- van Hooijdonk- BU-Coaching- Klik je vrij- GTI-Net- de Vetona group en FutureNet niet aansprakelijk is voor jouw succes of mislukking.
We bieden geen investeringsmogelijkheden en we bieden geen financieel advies.”

Sluit Menu
error: Content is protected !!