BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Coaching

Wordt je bewust van de kracht van jouw gedachten!

Veel mensen zitten met een onbestemd gevoel, ze doen dingen uit gewoonte. Dit komt omdat ze op een bepaalde manier zijn opgegroeid of omdat de omgeving vind dat het zo hoort. Vaak houden we rekening met wat anderen van ons denken en wat anderen van ons verwachten. Dit kan zelfs onbewust gaan. Een ingesleten patroon zijn. Als kind wilde je waardering krijgen van je ouders of leraren, lief gevonden worden. Dus paste je jezelf aan zodat je aan hun verwachtingen voldeed en eigenlijk doe je dat nu nog steeds. Maar daardoor ben je dus wel vervreemd geraakt van wie je nu zelf eigenlijk bent. Je gedachten over hoe jij overkomt op anderen nemen de overhand.  Vaak gebeurt dit onbewust.verstop je niet langer

Misschien is er in het verleden wel tegen je gezegd “dat kan jij toch niet” Ben je gepest omdat je je anders voelde als andere kinderen of omdat je je anders gedroeg. Voelde je je minderwaardig omdat je ouders voor jouw gevoel meer aandacht hadden voor je broer of zus die toevallig meer aan hun verwachtingen voldeed. Maar er kan ook  een hele andere reden zijn waardoor jij je bent gaan aanpassen aan de verwachtingen van anderen. Je bent het slachtoffer geworden van je eigen gedachten. En je durft jezelf niet meer te laten zien zoals jij werkelijk bent. 

Heb je je wel eens afgevraagd:

Wat wil ik nu eigenlijk? Wat is voor mij belangrijk als ik diep in mijn hart kijk?

Natuurlijk kun je hierover gaan nadenken. Maar door te veel te denken en teveel in je hoofd te gaan zitten raak je echter steeds meer vervreemd van je gevoel. Je moet het niet willen bedenken maar voelen. Veel lichamelijke ongemakken, chronische kwaaltjes spelen op omdat we niet meer luisteren naar ons gevoel. Ons lichaam heeft ons heel veel te vertellen maar je moet er wel naar willen luisteren. En luisteren betekent in dit geval voelen. Je gedachten beïnvloeden je gevoel. Voel bijvoorbeeld maar eens wat emoties met je lichaam doen. Waar voel je spanning in je lichaam als je, je ergens druk om maakt. En probeer ook eens op te merken hoe je gedachten je emoties beïnvloeden. En wat er gebeurt als jij je gedachten verandert.

Ik ben wie ik ben! zingt Gloria Gaynor in onderstaand filmpje. En jij? Durf jij jezelf te zijn en je eigen keuze’s te maken?

In de loop der jaren heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Om me niet meer te laten meeslepen in het drama van het leven maar om aanwezig te zijn in het hier-en-nu en me regelmatig af te vragen wat is NU het probleem. Mijn gedachten geen loopje meer met me te laten nemen.

Wat kan ik als coach voor jou betekenen:

Als Coach kan ik je helpen om weer terug in je eigen kracht te komen. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je bewust te maken van jouw gedachten gang. Ik help je om je bewust te worden van je blokkades en met wat je creëert met jouw denkwijze. Wat zijn de onbewuste overtuigingen die jouw leven sturen.

Tijdens de coach sessies zoom ik in op jouw energieveld en daarvoor gebruik ik diverse technieken. Ik laat je kennismaken met jouw onbewuste door je terug te brengen naar je alfa niveau of help je blokkades op te ruimen met EFT of door het in balans brengen van jouw energieveld. We gaan kijken wat jouw aanspreekt en wat jij nodig hebt.  Vaak combineer ik de coach gesprekken met de Mindful Online training waarbij de technieken van Mindfulness ondersteunend kunnen werken om meer te ontspannen en meer bij jezelf te blijven. 

Alleen jij weet wat goed voor je is en welke weg je wilt volgen. Leer te luisteren naar je hart want daar zijn alle antwoorden die je nodig hebt aanwezig. bwust van gedachten
Zodra je overtuigd bent dat jij jezelf mag zijn haal je het beste in jezelf naar boven.

De Coach gesprekken biedt ik aan in persoonlijke gesprekken bij mij thuis in Breda ( Prinsenbeek).

We starten met een intakegesprek waarbij we samen kijken of het klikt en of het zinvol is om een coachtraject in te gaan met de vraag/vragen die je hebt.

Je kunt echter ook kiezen voor een andere manier van coachen die steeds meer gebruikt wordt namelijk – E-Coaching. Hierbij ga je lekker vanuit huis met jezelf aan de slag.

Denk je dat ik wat voor je kan betekenen, aarzel niet en neem contact met mij op via het contactformulier
of kijk hier wat ik aanbied.

Wil je weten wie ik ben, lees dan hier verder.
KvK nr: 57030790

Kijk ook op de Facebook van BU Coaching

Cookie en Privacyverklaring