BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

baal jij ook zo van die extra vakantie kilo's

14 augustus 2018
door BU-Coaching
Geen reacties

Baal jij ook zo van die extra vakantiekilo’s

Vakantiekilo’s ! je bent ze zo weer kwijt met de C9!

Vakantiekilo’s balen toch? Was je voor de zomer weer lekker op gewicht en dan kom je terug van vakantie en dan zit er zo weer een aantal kilo’s aan. Pffff, om moedeloos van te worden. Maar niet getreurd met C9 ben je ze zo weer kwijt.

C9 is een cleansing en afslankprogramma op basis van pure Aloë vera gel. De C9 kuur duurt 9 dagen en buiten dat het je lichaam reset en je spijsvertering stimuleert zorgt het er ook voor dat je je hongergevoelens beter kunt beheersen. Je gaat dus minder snaaien.

In de vakantie heb je het misschien niet zo nauw genomen. Een gezellig hapje eten met vrienden, Barbeque op de camping, een drankje op het terras. En een lekker ijsje op de boulevard. “Het is vakantie hoor ” lijnen doen we straks wel weer. Even nergens naar kijken.

Maar dan kom je thuis, je voelt dat je kleding wel wat strakker zitten. Maar het op de weegschaal gaan staan stel je nog maar eventjes uit. Eerst maar weer even in het normale ritme komen. Herken je dat ? Maar dat valt niet mee. Doordat je al die tijd even nergens naar hebt gekeken, is de behoefte aan suiker en zoetigheid in je lichaam weer toegenomen. Je stofwisseling is uit balans. Het lijkt wel of je lichaam roept om zoetigheid telkens maar weer. En probeer dat maar eens te weerstaan.

weg met die vakantiekilo's

Je weegschaal liegt niet en diep van binnen weet je dat je die gezonde levensstijl weer terug moet oppakken want voor je het weet krijg je die vakantiekilo’s er niet zo gemakkelijk meer af. En komen de kilootjes er één voor één weer bij.

De oplossing voor je vakantiekilo’s : C9

Omdat de C9 niet alleen een dieetproduct is maar ook een cleansingprogramma is het heel geschikt om je lichaam weer even die boost te geven die het soms nodig heeft. Omdat de Aloë vera veel vitamines en mineralen bevat en de spijsvertering stimuleert zul je je weer snel fitter en vitaler voelen. Je lichaam heeft weer zin heeft in gezonde producten ipv suikers.  Die vakantiekilo’s ben je dan ook zo weer kwijt.

En wil je nog wat meer kilootjes afvallen? De C9 is  uitermate geschikt om je lichaam klaar te maken om te gaan afvallen.  Met de C9  wordt namelijk de basis gelegd voor de rest van het programma. Maar ook als je niet verder hoeft af te vallen is het af en toe lekker om je lichaam even te resetten. Een flinke energieboost te geven en je spijsvertering te stimuleren.

In het C9 pakket zit een werkboekje met een voedingsplan een bewegingsplan en natuurlijk wat heerlijke recepten. Stapsgewijs leer je van alles over gezonde voeding, beweging afvallen en op gewicht blijven. Met C9 wordt het gemakkelijker om je doelen te behalen.

Dus afvallen of niet een C9 kuurtje helpt je om je FIT en vitaal te blijven voelen. En die extra vakantiekilo’s zo weer kwijt te raken.

Wil je meer weten over C9 of over onze FIT pakketten  kijk op www.bu-coaching.nl/slank en fit.

Of bestel jouw C9 pakket direct in onze webshop.

7 maart 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

Waarom FBO bij Forever Living

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal over hoe ze in aanraking zijn gekomen met Forever en wat hen heeft doen besluiten te starten met een eigen Forever Business. Dus FBO bij Forever Living te worden. (FBO staat voor Forever Business Owner )Ik ben zoals je al hebt kunnen lezen op de pagina wie ben ik, er echt uit gezondheidsoverwegingen mee begonnen. Enthousiast geraakt over de producten en in een later stadium ook over het business model. 
Maar iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en beweegredenen om  te starten als FBO bij Forever Living. En de meeste mensen krijgen er echt geen spijt van.
Daarom wil ik hier af en toe graag een verhaal van een collega distributeur met jullie delen. Lees verder →

lichamelijke gezondheid

3 februari 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

HSP Zorg goed voor jezelf

HSP – Leer Luisteren naar je lichaam

Lichamelijke gezondheid is belangrijk om te kunnen functioneren. Omdat je als HSP extra gevoelig bent voor de signalen die je lichaam je geeft is het dus extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Luister dus goed naar wat je lichaam nodig heeft.
Belangrijke kernwoorden voor een HSP zijn : Rust, Ritme, Regelmaat en Ruimte.

Lees verder →

Balans - ritme

17 januari 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

Januari – De maand van de Balans

Pak het ritme weer op en kom in Balans 

Na alle feestjes in december is het tijd om het gewone ritme weer op te pakken. Met of zonder lijstje vol goede voornemens, januari is voor de meesten een echte “balans maand”. Terug met beide benen op de grond.. of in de sneeuw. Want behalve balans maand is het ook een mooie wintermaand. Nog een reden om het jaar bewust & gezond te starten.

Lees verder →

afvallen met C9

25 april 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Ervaring Clean 9 reinigingsprogramma

Mijn favoriete Forever product is toch wel Het Clean 9 reinigings programma.

Na jarenlang aan het stoeien te zijn met mijn gewicht, het eeuwige yoyo effect en in de loop der jaren steeds de grens te hebben verlegd. Want ja  als je ouder wordt gaan de kilootjes er nu
eenmaal moeilijker af. Tenminste dat hoorde ik mijn vriendinnen zeggen. Was mijn gewicht van 65 naar 70 naar 75 kg gegaan.

En toen ik 2 jaar terug bijna 80 kg woog ( ik ben 1,65 ) ging bij mij de knop om het werd het tijd om er toch serieus iets aan te gaan doen. Toevallig kwam op dat moment Forever Living op mijn pad en die hadden het Forever FIT programma met om te beginnen de Clean 9  en iedereen van Forever die ik sprak was daar dol enthousiast over. Mijn doel was toen nog een kilootje of 5 af te vallen dus om zeker ruim onder die 80 kg te komen. Want zwaarder wilde ik toch echt niet worden. Dus dat Clean 9 cleansing programma maar eens uit proberen.

Lees verder →

Betaal jij teveel?

12 april 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Aloë Vera Forever Duur

Wat is duur ?

Mensen zeggen wel eens al ik ze over Forever vertel en de fantastische producten. Maar dat is toch hartstikke duur. En dan vertel je ze over de Kwaliteit. De pure Aloë Vera gel die in alle producten gebruikt wordt.  Geteeld en geoogst op de eigen plantages van Forever en verwerkt in hun eigen fabrieken. Met constant oog op de kwaliteit. Handmatig gefileerd en niet machinaal waarbij er veel voedingsstoffen verloren gaan, maar handmatig zodat alle goede eigenschappen van de Aloë Vera behouden blijven.  En onze producten bevatten voornamelijk Aloë Vera en niet zoals zoveel producten die in de winkel liggen die maar een heel klein percentage Aloë Vera bevatten. Bij de teelt worden ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, maar dit wordt op natuurlijke wijze opgelost en er worden ook geen dierproeven mee gedaan. Dus een eerlijk product met aandacht en zorg gemaakt. Dat zie je en dat voel je. 

Lees verder →

futloos

4 januari 2015
door BU-Coaching
Geen reacties

Lichaam en geest in balans

Moe, futloos,niet lekker in mijn vel, emotioneel,  kortom overprikkelt.

Dat is waar ik als HSP er last van heb zo net na de feestdagen!

Herkenbaar ?

De laatste weken druk met de feestdagen, drukte met de voorbereidingen, druk in de winkels, veel visites, gezelligheid maar weinig tijd om even tijd voor jezelf te nemen. Ook met eten het allemaal niet zo nauw genomen. Het is allemaal zo lekker en een keertje meedoen is toch niet zo erg. Maar na 2 weken de boel even de boel laten komt het er toch uit! En zit je helemaal niet meer zo lekker in je vel.

Lees verder →

Niet denken maar voelen

18 november 2014
door BU-Coaching
Geen reacties

Wat maakt jou gelukkig ?

Welke verlangens leven er bij jou heel diep van binnen?

Als life coach kom ik mensen tegen die iets in hun leven willen veranderen. Op de een of andere manier voelen ze dat er iets niet klopt. Vaak kunnen ze de vinger er niet opleggen en daarom komen ze bij mij terecht. Ze hebben zich jaren aangepast aan het beeld wat anderen van hun hadden en ergens zijn hun eigen verlangens en behoeftes naar de achtergrond geschoven.  Als je dan gaat doorvragen van wat wil je nu zelf eigenlijk echt diep van binnen, waar wordt jij blij en gelukkig van dan duurt het een tijdje voor hun ware natuur weer naar boven komt. Want ja wie ben je nu eigenlijk en wat wil je nu eigenlijk zelf. Een moeilijk vraag als je daar over na gaat denken. Ik zeg dan altijd: ” je moet er niet over nadenken je moet het voelen.”

Lees verder →

Cookie en Privacyverklaring