BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

maart 7, 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

Waarom FBO bij Forever Living

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal over hoe ze in aanraking zijn gekomen met Forever en wat hen heeft doen besluiten te starten met een eigen Forever Business. Dus FBO bij Forever Living te worden. (FBO staat voor Forever Business Owner )Ik ben zoals je al hebt kunnen lezen op de pagina wie ben ik, er echt uit gezondheidsoverwegingen mee begonnen. Enthousiast geraakt over de producten en in een later stadium ook over het business model. 
Maar iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en beweegredenen om  te starten als FBO bij Forever Living. En de meeste mensen krijgen er echt geen spijt van.
Daarom wil ik hier af en toe graag een verhaal van een collega distributeur met jullie delen.

De verhalen en beweegredenen vaneen FBO bij Forever Living

Neem bijvoorbeeld Cynthia en Koen. Als echte fans van de producten delen ze hun enthousiasme maar al te graag!

Een korte introductie :

Wij zijn Cynthia en Koen , ouders van een zoon van zes jaar. Ingeschreven als FBO bij Forever Living sinds 1 april 2015 en nu dus bijna twee jaar aan de slag. Toen Forever op ons pad kwam, was ik alweer sinds 2006 werkzaam als Flight Attendant. Koen is sinds augustus 2012 ZZP-er in de machinebouw en onderhoud, werkzaam in diverse branches.

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Forever?

‘Door één van de producten kwamen wij in aanraking met Forever. Op Facebook zag ik een C9 pakket voorbij komen bij een collega, een 9-daags cleansing programma op basis van aloë vera. Dat wilde ik graag eens gaan proberen. Ik was al heel lang aan het kwakkelen met mijn gezondheid en zat er lichamelijk en geestelijk behoorlijk doorheen. Ook ons zoontje heeft medisch extra aandacht nodig gehad. Dit geeft natuurlijk heel veel stress. Dus ik was wel toe aan wat extra energie en weerstand!’

Wat was je ervaring met Forever C9?FBO met C9

‘Mijn ervaring was bijzonder goed! Vanaf dag vijf van het programma begon ik “letterlijk” te stuiteren van de energie en begon ik weer te stralen. Ik voelde mij zo anders. Zo blij en energiek! Dat hadden veel mensen al lange tijd niet meer bij mij gezien. Ik werd letterlijk een wandelend reclamebord voor dit product!’

En toen aan de slag gegaan met de business?

‘In eerste instantie vond ik het al heel gaaf anderen te kunnen helpen met dit product, om mensen zich ook fitter te laten voelen. Daarnaast vond ik het leuk weer eens iets positiefs te hebben in ons leven. Iets waar ik enthousiast over was. Later kreeg ik te zien wat het bedrijf inhield en wat de mogelijkheden waren; veel meer fijne producten en ook een echte bron van inkomsten. Hoe? Door mensen naast zich fitter en gezonder te laten voelen, de mensen ook te kunnen helpen aan een extra inkomen, meer vrije tijd, meer uitdaging enzovoorts.

En dat is achteraf ook precies wat ík nodig had. Meer vrije tijd om van elkaar te kunnen genieten. Alle vrije dagen waren gevuld met ziekenhuis, huisarts en andere medische aspecten, dat we geen tijd hadden voor elkaar. We wisten dat het niet vanzelf zou gaan natuurlijk, maar toen ik doorhad hoe het Marketingplan in elkaar stak, hebben we samen besloten er echt voor te gaan en er veel tijd en energie in te steken om dit te laten slagen. Dat was het ons zo waard! Je krijgt er zoveel voor terug.’

Wat is er zo leuk aan werken als FBO bij Forever Living ?

‘Wat niet?! Je werkt met de mensen waar jij mee wílt werken, je ziet mensen groeien, je groeit zelf enorm in persoonlijke ontwikkeling, het brengt je veel positiviteit, je leert veel leuke mensen kennen, nieuwe vriendschappen ontstaan, je deelt je eigen tijd in, je hebt vrijheid! Geen vakantie-aanvragen doen, maar deze zelf bepalen…ik kan nog even doorgaan! Bovenal, het voelt niet als werken!’ Dus ook goed te combineren met een jong gezin? ‘Het is de beste combi die ik me kan bedenken.

Ik bepaal nu zelf wanneer ik thuis ben en wanneer niet. Als mijn zoon ziek is, blijf ik thuis. Als hij vakantie heeft, ben ik er. Wat ik nog het allerbelangrijkste vind i.c.m. met mijn jonge gezin: er is weer een blije mama thuis…terug van weggeweest!’ Hoe ziet jullie leven er nu uit vergeleken met de tijd vóór Forever? ‘Inmiddels werk ik sinds een jaar niet meer voor een baas. Koen is ook vrij in zijn werk qua indeling en neemt vaker vrij als dat zo uitkomt, omdat we dit ook kunnen dragen. Onze lifestyle is daarin erg veranderd. De dingen doen die wij willen. Zonder er te veel over na te hoeven denken. Geld maakt niet gelukkig, maar het geeft je wel de ruimte te genieten van elkaar doordat je eigenlijk vrije tijd “koopt”.’

Forever groeit jaar na jaar en er komen steeds meer nieuwe Forever Business Owners bij. Hoe verklaren jullie dat?

‘Uiteraard omdat mensen meer en meer op zoek zijn naar iets om hun gezondheid te verbeteren en vooral te behouden. En omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar zichzelf. Naar meer geluk uit het leven halen en ook meer waardering! Er is in Netwerkmarketing gewoon veel meer vrijheid te doen wat jij wilt. Mensen willen zich niet meer laten leven, niet meer werken aan de doelen van een ander, maar het leven zelf leven.’

Is Forever voor iedereen weggelegd?als je het niet probeert

‘Zeker! Mensen die altijd problemen zoeken en overal excuses voor hebben, lijken niet geschikt om mee samen te werken, MAAR, ik was deze persoon ook! En ben hierin zo enorm gegroeid. Ik voelde mij eindelijk vrolijker, door het product, ik zag kansen en wilde dit voor ons gezin. Dus de knop ging om. En alles valt te leren.‘ “It’s all about the mindset!”

Welke producten gebruiken jullie zelf en welke raden jullie anderen aan?

‘Inmiddels gebruiken wij heel veel producten. Van shampoo tot supplementen. Ons fijnste product blijft de C9, met o.a. de Forever Aloe Vera Gel. Waarom? Je kan hier heel snel resultaat mee bereiken en heel veel mensen blij mee maken. Ook de Forever Aloe Bits N’ Peaches zou ik meteen aanraden bij kindjes die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het verhogen van de immuniteit en het stimuleren van de spijsvertering.’

Kijkend naar jullie eigen ervaring, wat zouden jullie personen willen meegeven die erover denken om FBO bij Forever Living te worden?

‘Niet te lang nadenken maar gewoon doen. Je hebt niets te verliezen, alleen te winnen. En dus niet alleen financieel, maar vooral ook voor jezelf. Gun jezelf je eigen vrijheid!’ “If you don’t make the change, how will you ever know?!”   

Wil jij nu ook graag Forever Business owner worden, of hier wat meer informatie over willen. Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ik wil  je graag alles over de mogelijkheden vertellen.

 

februari 3, 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

HSP Zorg goed voor jezelf

HSP – Leer Luisteren naar je lichaam

Lichamelijlichamelijke gezondheidke gezondheid is belangrijk om te kunnen functioneren. Omdat je als HSP extra gevoelig bent voor de signalen die je lichaam je geeft is het dus extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Luister dus goed naar wat je lichaam nodig heeft.
Belangrijke kernwoorden voor een HSP zijn : Rust, Ritme, Regelmaat en Ruimte.

 

Rust

Als HSP is het van essentieel belang om op tijd rustpauze’s in te lassen. En te zorgen voor voldoende slaap. Tijdens de slaap verwerken we alle indrukken van de dag en laden we onszelf weer op. Als HSP functioneer je het beste als je daarbij een zo natuurlijk mogelijk ritme aanhoudt. Ben jij een ochtend of een avondmens? Probeer daar in je dagelijks ritme rekening mee te houden.

Bouw overdag ook bewust rust en ontspanningsmomenten in. Dus plan niet heel je dag vol met activiteiten. Luister hierbij naar je gevoel en probeer niet over je grenzen te gaan. Neem gewoon regelmatig wat tijd voor jezelf , lees een goed boek, luister naar muziek op een rustig plekje. En ook kan het goed zijn om regelmatig te mediteren om je drukke geest tot rust te brengen. Vind je dit moeilijk doe dan eens een Mindfulness Cursus. Je leert hierbij om bewust aandacht te geven aan je gedachten, gevoelens en emoties. En deze te laten voor wat ze zijn.

Voldoende beweging

Naast rust is het ook belangrijk voor je lichaam om voldoende beweging te krijgen. Nu schiet dat er bij een HSP nog al eens bij in. Door alle prikkels die je overdag op je werk en in de omgang met mensen opdoet heb je vooral de behoefte om je terug te trekken en tijd voor  jezelf te nemen. Maar om gezond en fit te blijven is lichaamsbeweging natuurlijk ook heel belangrijk. Dit helpt ook om te aarden  en contact te houden met je lichaamsgevoel. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Veel HSP ers houden niet van een teamsport omdat dit teveel prikkels geeft of het er te ruig aan toe gaat. Dus zoek daarom iets wat bij je past.  Bijvoorbeeld, wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness. Of zoek mogelijkheden om samen te sporten met andere HSP ers. Je komt ze vaak tegen op Yoga, Tai-chi, Qigong.

Of sport lekker thuis, dit kan ook heel ontspannend en rustgevend zijn en tegelijkertijd je lichaamsgevoel versterken. Zelf vind ik het heerlijk om thuis de Kettlebell trainingen van Jesse van der Velde te doen. Duidelijk video’s met instructies. Na een tijdje kun je het programma gewoon zelf doen zonder de video’s met een lekker muziekje. Het programma staat nl ook stap voor stap geschreven op kaartjes. En door het programma steeds met een iets zwaardere kettlebell te doorlopen train je je lichaam. Vrouwen krijgen geen dikkere spieren van de Kettlebell Workout, wel een algeheel slankere bouw.
Doordat mannen met een zwaardere Kettlebell trainen kunnen ze met dezelfde trainingen hun spierkracht vergroten en een gespierde buik trainen.

Ook met het Forever FIT Programma kun je lekker thuis trainen aan de hand van handige trainingsvideo’s op een steeds zwaarder niveau.

Voeding

Om als HSP goed in je vel te blijven zitten is het ook heel belangrijk om goed op je voeding te letten, door regelmatig gezonde en verse producten te eten. Omdat je als HSP zo gevoelig bent merk je ook eerder als je een tekort aan vitamine en/of

mineralen hebt. Dit uit zich vaak in allerlei vage klachten. Die steeds erger worden als je ze negeert. Goede en natuurlijke voedingssupplementen zijn daarom aan te raden.

Bijvoorbeeld de pure gestabiliseerde Aloë Vera Gel die de natuurlijke gel uit de plant, met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd Aloë Veravoedingspatroon. Of de Forever Daily, een voedingssupplement ontwikkeld om 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan essentiële vitaminen en biologisch beschikbare mineralen en voedingsstoffen te leveren. Ik gebruik beide al jaren naast een gezond voedingspatroon en kan ze zeer zeker aanbevelen. Je vind deze producten in onze webshop.

Verder is het goed om al te prikkelende en opwekkende stoffen zoals Cafeine ( in koffie ) Theine ( in zwarte thee) en hete pepers incidenteel en met mate te nemen. Pas op met Alcohol en drugs. Want ook hier reageer je gevoeliger op en natuurlijk ook op medicijnen. Als HSP heb je namelijk vaak veel meer last van de bijwerkingen.

Met wat extra zorg voor je lichaam en door te luisteren naar de signalen en behoefte van je lichaam zul je beter in je vel zitten en je daardoor ook veel zelfverzekerder voelen.

januari 17, 2017
door BU-Coaching
Geen reacties

Januari – De maand van de Balans

Pak het ritme weer op en kom in Balans 

Na alle feestjes Balans - ritmein december is het tijd om het gewone ritme weer op te pakken. Met of zonder lijstje vol goede voornemens, januari is voor de meesten een echte “balans maand”. Terug met beide benen op de grond.. of in de sneeuw. Want behalve balans maand is het ook een mooie wintermaand. Nog een reden om het jaar bewust & gezond te starten.

Maak er een evenwichtig 2017 van! Gezonder eten, meer bewegen, bewuster leven.

Dat klinkt wel heel herkenbaar. Maar stap niet in de bekende valkuilen. Haastige spoed… is zelden goed. 
Om gezonde gewoontes vol te houden, is het belangrijk evenwicht te vinden. Zoek balans tussen bewegen en ontspannen, tussen gezond eten en comfort food. Zorg ook voor voldoende tijd voor jezelf en geniet daarvan! Om weer terug in een gezond ritme te komen beveel ik een C9 kuur van harte aan. Eventueel gevolgd door ons FIT programma als je nog wat kilootjes kwijt wil.

Lekker gezond eten 

Na alle hapjes en drankjes van december is het nu tijd voor een gebalanceerd eetpatroon. Zet de winter op tafel met de groenten die het seizoen te bieden heeft. Zoals boerenkool, rode kool, witte kool, groene kool en spruitjes. Super gezond en lekker! Alles is mogelijk met deze groenten en het internet staat vol met de heerlijkste -en spannende- recepten. Kijk voor recept ideeën ook eens op onze facebookpagina. Geef ons een like en je ziet de recepten regelmatig voorbijkomen.

Bij het zien van de recepten en beelden loopt het water je vast al in de mond. “Die warme chocolademelk met slagroom mag best een keer… “ Maar probeer daar ook een gezonde balans in te vinden. Met de 80/20 formule is het goed vol te houden. En over drinken gesproken… Op warme dagen is het voor iedereen helder dat je voldoende moet drinken. Op koude dagen wordt dat wel eens vergeten. Zeker als je actief bent -met je nieuwe abonnement voor de sportschool of de nieuwe hardloopschoenen die je met de feestdagen cadeau hebt gekregen- is voldoende drinken erg belangrijk. Neem een flesje JOOST mee! Een paar druppels JOOST geeft je water een heerlijke smaak, plus Vitamine B & C. Nog lekkerder is een glas koude Forever Aloe Vera Gel, met je JOOST naar keuze.

Gezonde aanvulling 

Het hectische leven kan er soms voor zorgen dat pastinaak niet de enige “vergeten groente” is. Zeker op die momenten dat een gezonde maaltijd plaatsmaakt voor gemak, is het verstandig uw eetpatroon aan te vullen. Forever Daily is een voedingssupplement dat een groot deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) aan essentiële vitaminen, biologische beschikbare mineralen en voedingsstoffen levert. Forever Daily combineert 55 perfect uitgebalanceerde voedingsstoffen die iedere dag opnieuw een optimale gezondheid en vitaliteit ondersteunen.

Jij blijft toch ook actief in dit winterse weer?

Hoewel de winter een prachtig seizoen is, kunnen grauwe dagen (die er helaas ook zijn) effect hebben op je stemming. Kruip op deze momenten niet weg onder de dekens, maar kom in beweging! Dat is gactiefoed voor lichaam én geest. Ga overdag naar buiten, dan krijg je gelijk daglicht mee en dat geeft weer energie. Maak bijvoorbeeld een wandeling in je pauze, laat de auto wat vaker staan en pak de fiets of wandel naar je bestemming.

Weer of geen weer. Forever Freedom is ideaal voor iedereen die in beweging is. Bevat naast alle voordelen van Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. En voor onderweg is de handzame verpakking van ForeverFreedom2GO ideaal!
Speelt het winterse weer je parten waardoor je minder geneigd bent om in beweging te komen? Aloe MSM Gel biedt uitkomst: MSM staat voor “Methyl Sulfonyl Methaan”, een organische zwavelverbinding. Zwavel zorgt ervoor dat weefsels soepel, elastisch en stevig blijven. Samen met pure gestabiliseerde aloë vera gel en kruidenextracten zorgt Aloe MSM Gel voor een weldadig gevoel bij gevoelige spieren en gewrichten.

Sneeuw zonbeschermingGeniet van een actieve winter!

In de winter zijn tal van leuke activiteiten te verzinnen, met de nadruk op “actie”. Trek er bijvoorbeeld gezellig met vrienden of familie op uit en maak een lange boswandeling. Of wat dacht  je van schaatsen of skiën? Misschien ligt er geen natuurijs, maar de indoor ijsbaan is een goed alternatief. Hetzelfde geldt voor skiën: het kan ook prima in een skihal.

Maak je wel de trip naar de bergen voor een heerlijke skivakantie? Vergeet dan zeker niet om Forever Sun Lips mee te nemen! De zonkracht kan in de bergen hoog zijn. De kalmerende lippenbalsem met SPF 30 helpt om het delicate weefsel van onze lippen te beschermen tegen de zon en de wind. Op de piste heeft u natuurlijk wel genoeg energie nodig, en hoe leuk après-ski ook is, probeer de verleidingen van de grote schnitzels en hamburgers af en toe te weerstaan. Dat wordt een stuk makkelijker met Forever Pro X2 op zak. Deze proteïne repen zijn heerlijk van smaak en een verantwoorde snack om tussen de maaltijden de lekkere trek te verminderen. Een goede proteïne aanvulling voor op een actieve dag. En dan kunt u ’s avonds best aan de kaasfondue…

Terug de warmte in

Na een lange dag genieten in de frisse buitenlucht, lekker weer naar binnen waar de verwarming loeit… heerlijk opwarmen, maar o.a. uw handen vinden die snelle temperatuurwisseling wellicht wat minder prettig. Aloe Propolis Creme met aloë vera, bijen propolis en kamille biedt uitkomst! Een zachte crème met vochtinbrengende en verzorgende eigenschappen. Zo genieten o.a. je handen -ongeacht het weer- van een zachte winter!

Zorg goed voor uzelf en Geniet van een heerlijke winter!

 

december 30, 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Waarom lijnen niet werkt.

Hoe vaak ben jij al begonnen met lijnen. De kilootjes eraf en zodra je stopt zitten de kilo’s er weer bij. En vaak nog meer als voordat je begon. Het eeuwige yoyo effect waar veel vrouwen mee kampen.

Maar hoe kun je dat doorbreken?

Door je bewust te worden van jouw gewoontes en eetpatronen.

Bewustwording is de eerste stap op weg naar een gezond en slank lichaam.  Bewust worden wat je doet en waarom je het doet.
En dit geld voor veel ingeslopen gewoontes, van teveel eten, tot roken, tot het constant checken van je telefoon.

Kijk maar eens naar onderstaand filmpje waarin Psychiater Judson Brewer uitlegt hoe dit werkt in ons brein.

Het werkt dus op de volgende manier. We eten voedsel dat er goed uitziet. Ons brein zegt: “Calorieën!… Overleven!” Dus onthoudt waar je voedsel kunt vinden.

Simpel, toch? Maar na een tijdje zegt ons creatieve brein: “Weet je wat? Je kan dit gebruiken voor andere dingen dan onthouden waar het voedsel zit. Volgende keer als je je slecht voelt, kan je misschien iets lekkers eten om je beter te voelen?” We danken ons brein voor dit geweldige idee, proberen het en leren al snel dat als we chocolade of roomijs eten als we boos of droevig zijn, we ons beter voelen.

Dus wordt nieuwsgierig naar wat je eet en waarom je eet. En vooral voel wat dit doet met je lichaam. Dan merk je, dat je je even goed voelt maar daarna……  Lijnen werkt dus niet zolang jij je niet bewust wordt van wat je eet en waarom je eet.

Niet lijnen maar wat dan?afvallen

Je kunt wel gaan lijnen en natuurlijk vliegen de kilo’s eraf zodra jij minder calorieën gaat eten. Maar als jij niet bewust je eetpatronen onder de loep neemt. Zal je zodra je stopt met lijnen je weer terugvallen in je oude patroon.  Dat stemmetje in je hoofd gaat je onherroepelijk weer vertellen dat je chocolade of i.d. moet eten om je weer goed te voelen.

Je zult nu misschien denken, “makkelijk gezegd, bewust zijn van wat en wanneer je eet, maar het valt toch echt niet mee om al die verleidingen te weerstaan, mijn lichaam roept gewoon om voedsel” Dat klopt! Eigenlijk is het gewoon een verslaving. Ons lichaam is verslaafd aan suiker en daar moeten we vanaf en dat is waarom ik zo enthousiast ben over het Forever FIT programma. Met het Forever FIT programma gaan we nl. eerst ons lichaam resetten met C9 waardoor onze behoefte aan suiker afneemt. Dit is het fundament en hiermee bereiden we ons lichaam voor op verder gewichtsverlies. Met F15 nemen we de volgende stap en raken we geïnspireerd om met slechte gewoonten te breken die kunnen leiden tot gewichtstoename.

Forever FIT is geen Dieet maar een beslissing !

Afvallen zonder lijnen

Een beslissing om nu voor eens en altijd met die kilo’s af te rekenen! 
Zonder het gevoel te hebben dat je tot levenslang veroordeelt bent om te lijnen. Geen YoYo effect maar een andere levensstijl waarin je echt nog wel eens wat lekkers mag. Zelf ben ik met dit programma in combinatie met Mindfull eten ruim 15 kilo afgevallen en al 2 jaar op hetzelfde gewicht. Ik voel me energieker als ooit en zit lekker in mijn vel. Dus ik spreek uit ervaring. En ik gun jouw dit ook. Dus ik wil je daar graag bij helpen.

Ben jij serieus en wil je, je doel bereiken?

Heb jij serieus het besluit genomen om nu eindelijk en voor altijd af te rekenen met die overtollige kilo’s. Een gezondere levensstijl op te bouwen zodat jij je ook Fit Energiek en gezond voelt. 

Bestel C9 met Korting

 

 

september 5, 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Baal jij ook zo van die extra vakantiekilo’s ?

Vakantiekilo’s ! je bent ze zo weer kwijt met de Clean 9!

Vakantiekilo’s balen toch? Was je voor de zomer weer lekker op gewicht en dan kom je terug van vakantie en dan zit er zo weer een aantal kilo’s aan. Pffff, om moedeloos van te worden. Maar niet getreurd met Clean 9 ben je ze zo weer kwijt.

Clean 9 is een cleansing en afslankprogramma op basis van pure Aloë vera gel. De Clean 9 kuur duurt 9 dagen en buiten dat het je lichaam relijnenset en je spijsvertering stimuleert zorgt het er ook voor dat je je hongergevoelens beter kunt beheersen. Je gaat dus minder snaaien.

In de vakantie heb je het misschien niet zo nauw genomen. Een gezellig hapje eten met vrienden, Barbeque op de camping, een drankje op het terras. En een lekker ijsje op de boulevard. “Het is vakantie hoor ” lijnen doen we straks wel weer. Even nergens naar kijken.

Maar dan kom je thuis, je voelt dat je kleding wel wat strakker zitten. Maar het op de weegschaal gaan staan stel je nog maar eventjes uit. Eerst maar weer even in het normale ritme komen. Herken je dat ? Maar dat valt niet mee. Doordat je al die tijd even nergens naar hebt gekeken, is de behoefte aan suiker en zoetigheid in je lichaam weer toegenomen. Je stofwisseling is uit balans. Het lijkt wel of je lichaam roept om zoetigheid telkens maar weer. En probeer dat maar eens te weerstaan.

vakantiekilo'sJe weegschaal liegt niet en diep van binnen weet je dat je die gezonde levensstijl weer terug moet oppakken want voor je het weet krijg je die vakantiekilo’s er niet zo gemakkelijk meer af. En komen de kilootjes er één voor één weer bij.  

De oplossing voor je vakantiekilo’s : Clean 9

Omdat de Clean 9 niet alleen een afvalproduct is maar ook een cleansingprogramma is het heel geschikt om je lichaam weer even die boost te geven die het soms nodig heeft. Omdat de Aloë vera veel vitamines en mineralen bevat en de spijsvertering stimuleert zul je je weer snel fitter en vitaler voelen. Je lichaam heeft weer zin heeft in gezonde producten ipv suikers.  Die vakantiekilo’s ben je dan ook zo weer kwijt.

En wil je nog wat meer kilootjes afvallen? De clean 9 is  uitermate geschikt om je lichaam klaar te maken om te gaan afvallen.  Met de Clean 9  wordt namelijk de basis gelegd voor de rest van het programma. Maar ook als je niet verder hoeft af te vallen is het af en toe lekker om je lichaam even te resetten. Een flinke energieboost te geven en je spijsvertering te stimuleren.

In het Clean 9 pakket zit een werkboekje met een voedingsplan een bewegingsplan en natuurlijk wat heerlijke recepten. Stapsgewijs leer je van alles over gezonde voeding, beweging afvallen en op gewicht blijven. Met Clean 9 wordt het gemakkelijker om je doelen te behalen.

Dus afvallen of niet een Clean 9 kuurtje helpt je om je FIT en vitaal te blijven voelen. En die extra vakantiekilo’s zo weer kwijt te raken.

Wil je meer weten over Clean 9 of over onze FIT pakketten  kijk op www.bu-coaching.nl/slank en fit.

Of bestel jouw clean 9 pakket direct in onze webshop.

april 25, 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Ervaring Clean 9 reinigingsprogramma

Mijn favoriete Forever product is toch wel Het Clean 9 reinigings programma.

Na jarenlang aan het stoeien te zijn met mijn gewicht, het eeuwige yoyo effect en in de loop der jaren steeds de grens te hebben verlegd. Want ja  als je ouder wordt gaan de kilootjes er nu
eenmaal moeilijker af. Tenminste dat hoorde ik mijn vriendinnen zeggen. Was mijn gewicht van 65 naar 70 naar 75 kg gegaan.

En toen ik 2 jaar terug bijna 80 kg woog ( ik ben 1,65 ) ging bij mij de knop om het werd het tijd om er toch serieus iets aan te gaan doen. Toevallig kwam op dat moment Forever Living op mijn pad en die hadden het Forever FIT programma met om te beginnen de Clean 9  en iedereen van Forever die ik sprak was daar dol enthousiast over. Mijn doel was toen nog een kilootje of 5 af te vallen dus om zeker ruim onder die 80 kg te komen. Want zwaarder wilde ik toch echt niet worden. Dus dat Clean 9 cleansing programma maar eens uit proberen.

In die 9 dagen heb ik een goede start gemaakt en ben ik de nodige kilo’s en cm kwijtgeraakt.

Nu is de Clean 9 niet alleen bedoeld om af te vallen maar ook een programma om je lichaam te cleansen. Je gaat je lichaam als het ware resetten. Je gaat je energieker en vitaler voelen en je behoefte om constant te snaaien neemt af.

Door de voedingssupplementen die bij dit programma horen, krijg je voldoende van alle vitamines en mineralen binnen. Daarnaast zorgen de ‘fibers’ (vezels), de shake (vol proteïne) en de pure aloë vera gel voor alle andere voedingsstoffen. De Aloë Vera stimuleert tevens je spijsvertering.  Dag 3 t/m 9 van dit Clean 9 cleansing programma zijn veel makkelijker want dan mag je weer een gewone gezonde avondmaaltijd van max 600 kcal en hier merk je ook dat je meer energie krijgt.

Mijn 9 daagse Clean 9  ervaring :

Omdat ik heel enthousiast ben over dit programma, en nog steeds op mijn streefgewicht ben deel ik graag  mijn ervaring met deze 9 daagse cleansing kuur. Misschien twijfel je nog maar het is echt heel goed te doen. Af en toe bijvoorbeeld na de vakantie of de feestdagen als ik even nergens meer naar kijk kom ik wel eens wat kilootjes aan. Maar in 9 dagen geef ik mijn lichaam weer even een reset. Een soort van energieboost. En zoals ik al zei “de behoefte om te snaaien neemt dan weer af “

Clean 9 detox met Aloë Vera Gel

De 1e 2 dagen :

Ik ben begonnen met de Clean 9  in het weekend om dat ik er tegen opzag om 2 dagen niets te eten. In het verleden heb ik wel eens een detox programma gevolgd met sapjes en ik werd daar toen heel slapjes van en had heel de dag honger.  Dus iets in die trend had ik deze keer met de Clean 9  ook wel verwacht. Maar niets is minder waar.  Ik had totaal geen honger. Het enige waar ik moeite mee had was om de tijd in de gaten te houden. De garcinia pillen die moest je nl. 20 minuten voor de aloe vera gel en voor de shake innemen.  En op het moment dat ik honger kreeg s’middags en me verheugd had op een lekkere shake dacht ik oeps , pillen vergeten. Een reminder in mijn telefoon zetten dus in het vervolg. De shake , ik had de vanille variant genomen, vond ik echt lekker. En in het boekje stonden ook nog wat variaties dus je kunt er wat afwisseling in aanbrengen. In het weekend doen we normaal gesproken niet zo moeiclean 9 receptlijk met eten, dus ik hoefde gelukkig niet te koken voor de rest van het gezin. Die bakten een pizza of een eitje. Ik nam mijn pillen en de Aloë Vera Gel. Later op de avond kreeg ik wel zin om iets vast te eten, maar niet echt honger. Gewoon zin om iets in mijn mond te stoppen.  Maar ja “effe volhouden “ Op de tweede dag had ik het s’avonds wel moeilijk. Wilde echt wel weer eens wat eten. Dus op tijd naar bed.

Dag 3 meer energie

Op dag 3 van de Clean 9  merkte ik echt dat ik meer energie kreeg. Ik mocht nu 2 x per dag een shake en verheugde me al op de avond maaltijd. Op dag 3 mag je ook weer wegen en meten en het resultaat gaf  me goede moet om door te gaan. En als je 2 dagen niet gegeten hebt dan smaakt het eten heerlijk. Ik had mijn lievelingsgerechtje gemaakt gevulde paprika met gehakt. Iets wat de rest van het gezin ook heerlijk vind dus die aten lekker mee. 

Dag 4 t/m 9 een makkie

Dag 4 t/m 9 van de Clean 9  gingen eigenlijk ook als vanzelf voorbij. Ik vond het leuk om gerechtjes uit te proberen. Gerechtjes met minder koolhydraten die gemakkelijk te maken zijn. Of ik liet gewoon de aardappels weg of verving ze door zoete aardappels. Dus niet moeilijk doen, heel het gezin at gewoon hetzelfde of vulde het aan met aardappels.  Na die 9 dagen was mijn trek naar zoetigheid ook gewoon een stuk minder. Het leek wel of mijn lichaam gewoon vroeg om gezond voedsel en niet meer om suikers. ( voor recepten , en meer info over het Fit programma neem gerust eens een kijkje op mijn facebookpagina. ) 

In het boekje wordt geadviseerd om een half uur per dag aan lichaamsbeweging te doen. Ik heb me daar niet precies aan gehouden. Pakte wel wat vaker de fiets voor een boodschapje of ging wat wandelen.  Na die 9 dagen was ik de nodige kilo’s en cm kwijt.  Mijn buik was ook een stuk platter en ik was trots op het resultaat. En natuurlijk gemotiveerd om door te gaan met het FIT programma. Om uiteindelijk mijn streefgewicht te bereiken.  Maar daarover meer in een volgend stukje.

Wil jij dit Clean 9 programma nu ook eens uitproberen? Dan kun je hier jouw pakket met Korting bestellen!

 

april 12, 2016
door BU-Coaching
Geen reacties

Aloë Vera Forever Duur

Wat is duur ?

Mensen zeggen wel eens al ik ze over Forever vertel en de fantastische producten. Maar dat is toch hartstikke duur. En dan vertel je ze over de Kwaliteit. De pure Aloë Vera gel die in alle producten gebruikt wordt.  Geteeld en geoogst op de eigen plantages van Forever en verwerkt in hun eigen fabrieken. Met constant oog op de kwaliteit. Handmatig gefileerd en niet machinaal waarbij er veel voedingsstoffen verloren gaan, maar handmatig zodat alle goede eigenschappen van de Aloë Vera behouden blijven.  En onze producten bevatten voornamelijk Aloë Vera en niet zoals zoveel producten die in de winkel liggen die maar een heel klein percentage Aloë Vera bevatten. Bij de teelt worden ook geen bestrijdings
middelen gebruikt, maar dit wordt op natuurlijke wijze opgelost en er worden ook geen dierproeven mee gedaan. Dus een eerlijk product met aandacht en zorg gemaakt. Dat zie je en dat voel je. 

Natuurlijke kwaliteits producten 

Aloë Vera Forever Living duur?

Ik was in het begin ook heel sceptisch en ook ik vond het duur. Maar je merkt dat het werkt  en langzamerhand komen er steeds meer producten van Forever hier in huis. Ik ben begonnen met de drinkgel en de gewichtsbeheersingsproducten maar daarna kwam de  shampoo en de conditioner,  de hand en face soap, de tandpasta, de huidverzorgingsproducten, de voedingssupplementen, de gezichtsverzorging en nu ben ik de Make-up aan het uitproberen.

Niet omdat ik distributeur ben maar gewoon omdat het hele fijne natuurlijke producten zijn die doen wat ze moeten doen. Je merkt dat ze werken.  Geen chemische troep meer in en aan mijn lijf. En ja natuurlijk  zijn ze iets duurder als wat je bij de discount drogist betaald maar daarvoor heb je ook een stukje kwaliteit. En je hebt er minder van nodig, dus of het uiteindelijk zoveel duurder is, daar kunnen we ook nog over discussiëren.

Korting

En Korting op Aloë Vera producten Forever wat doe je als je ergens enthousiast over bent, dan vertel je dat door. En op die manier zet Forever de producten ook in de markt. Dus als jij ook enthousiast bent, vertel het door! Maar natuurlijk schrijf je je dan eerst in als FBO ( Forever business owner ) Rechtsbovenaan bij registreren. Je krijgt dan korting op de producten die je zelf gebruikt en een percentage op jouw aanbevelingen. Zodat jij op den duur jouw producten in feite gratis hebt. En wie wil dat nou niet. Het mooie bij Forever is dat daar verder geen verplichtingen aan vast zitten. Dus geen verplichte afname per maand. En een eenmaal behaalde positie in het marketing plan raak je ook niet meer kwijt. 

Netwerkmarketing, we doen het in feite allemaal, want als jij ergens lekker hebt gegeten, of een mooie film hebt gezien dan vertel je het door. Als jij enthousiast bent over een product dan vertel je het door. Dus hoe leuk is het , als je daar ook nog een leuk centje mee kunt bijverdienen. Wat is dan duur?
Of een volwaardige home-based business.  Stuur me even een berichtje als jij meer info wilt. Of registreer je via deze site dan neem ik zsm contact met je op, om te vragen wat jouw wensen en doelen zijn. En dan gaan we kijken hoe we die kunnen realiseren. Of het nu gaat om een paar honderd euro per maand of een volwaardig full time inkomen alles is mogelijk. 

januari 4, 2015
door BU-Coaching
Geen reacties

Lichaam en geest in balans

Moe, futloos,niet lekker in mijn vel, emotioneel,  kortom overprikkelt.

Dat is waar ik als HSP er last van heb zo net na de feestdagen!

Herkenbaar ?

De laatste weken druk met de feestdagen, drukte met de voorbereidingen, druk in de winkels, veel visites, gezelligheid maar weinig tijd om even tijd voor jezelf te nemen. Ook met eten het allemaal niet zo nauw genomen. Het is allemaal zo lekker en een keertje meedoen is toch niet zo erg. Maar na 2 weken de boel even de boel laten komt het er toch uit! En zit je helemaal niet meer zo lekker in je vel.

Tijd om alles weer even terug in Balans te brengen. Zowel van binnen als van buiten!Bewust met Mindfulness

Geestelijk kunnen we dat doen met de bewustzijnstraining de Reis naar binnen in 40 dagen!
40 dagen weer even  heel bewust bezig zijn met Mindfulness en wat er nu echt binnenin je leeft.
(lees hier meer over de Reis van 40 dagen)

En Lichamelijk brengen we alles weer even in balans met het Clean 9 programma van Forever!

Deze 9 daagse detoxkuur biedt u alle benodigde middelen om u te helpen bij het weer in balans brengen van uw lichaam.
Het laat je spijsverteringsstelsel tot rust komen en het reinigt de darmen door middel van Aloë Vera gel en supplementen.

Detoxen is het tijdelijk over gaan op andere vooral lichtere en/of vloeibare voeding. Dit om je spijsverteringsstelsel tot rust te laten komen.

Clean 9
De pure Aloë Vera gel reinigt de darmen.

De Forever Garcinia Plus bevat Garcinia Cambogia dat het hongergevoel of de eetlust vermindert. Het zorgt voor een verminderde opslag van vet in vetweefsel. Chroom draagt bij tot een normaal metabolism van macronutrienten en de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. 

De Forever Fiber bevat vier soorten snel oplosbare vezels. Vezels die belangrijk zijn om een normale spijsvertering te ondersteunen en die helpen een verzadigd gevoel te houden terwijl u goed op weg bent er beter uit te zien en u beter te voelen.

De Forever Therm bevat een unieke combinatie van planten extracten (guarana, robusta koffieplant, theestruik) en vitaminen. Vitaminen B6 en B12 dragen bij aan het energieleverend metabolisme terwijl vitamine C een bijdrage levert aan de bescherming van lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

De shake Forever Lite Ultra is een proteïne rijke maaltijdvervanger. Proteïnen die de belangrijkste bouwstenen vormen voor elke cel in uw lichaam. Een calorieën beperkt dieet dat niet in voldoende mate proteïnen bevat kan verlies van spierweefsel veroorzaken voordat u vet begint te verliezen. Wanneer deze shake wordt gecombineerd met een gezond dieet en een programma dat voor voldoende beweging zorft zal het u helpen vet te verbranden en geen spieren. 
Het is het perfecte product voor een gezonde, nieuwe leefstijl.
( lees hier meer over de clean 9 kuur )

Neem nu het besluit om Lichaam en Geest weer in balans te brengen en weer FIT door het leven te gaan.

 

november 18, 2014
door BU-Coaching
Geen reacties

Wat maakt jou gelukkig ?

Welke verlangens leven er bij jou heel diep van binnen?

Als life coach kom ik mensen tegen die iets in hun leven willen veranderen. Op de een of andere manier voelen ze dat er iets niet klopt. Vaak kunnen ze dedromen vinger er niet opleggen en daarom komen ze bij mij terecht. Ze hebben zich jaren aangepast aan het beeld wat anderen van hun hadden en ergens zijn hun eigen verlangens en behoeftes naar de achtergrond geschoven.  Als je dan gaat doorvragen van wat wil je nu zelf eigenlijk echt diep van binnen, waar wordt jij blij en gelukkig van dan duurt het een tijdje voor hun ware natuur weer naar boven komt. Want ja wie ben je nu eigenlijk en wat wil je nu eigenlijk zelf. Een moeilijk vraag als je daar over na gaat denken. Ik zeg dan altijd: ” je moet er niet over nadenken je moet het voelen.”

En als dan langzaam naar de oppervlakte komt wat ze eigenlijk het liefste zouden willen dan blijkt dat ze verstrikt zitten in een web waar ze geen uitweg uit weten. Want ja, als ik dat anders zou gaan doen wat zou de omgeving daar dan wel niet van vinden. Het is niet gemakkelijk om die gedachte los te laten. Want natuurlijk vind je omgeving daar altijd wel iets van. Ze zijn namelijk gewend dat jij je al jaren aanpast aan wat hun standaard is en als jij dan gaat veranderen en er ineens een andere mening op na houdt dan zal dat geheid een reactie uitlokken. En misschien zul je sommige vrienden en  familieleden hierdoor kwijtraken of tijdelijk kwijtraken want ze begrijpen jou niet meer. Maar er zullen ook weer andere mensen op je pad komen. Mensen die nog geen oordeel hebben over hoe jij zou moeten zijn want die ontmoeten de nieuwe jij. De jij die eindelijk doet wat voor jouzelf goed voelt. En je zult merken dat je dan steeds beter in je vel komt te zitten en je steeds meer vertrouwen krijgt in je eigen beslissingen. Je doet het op jouw manier. En daardoor ga jij steeds beter in je vel zitten. Krijg je meer zelfvertrouwen en sta je gelukkiger in het leven. Dus blijf niet in dat keurslijf zitten maar ga langzaam ontdekken wie jij nu eigenlijk bent en doe wat jouw gelukkig maakt. Misschien zul je hiervoor een beetje uit je comfortzone moeten komen. Maar het is werkelijk de moeite waard.

Bovenstaande is eigenlijk een doorgaand proces, want als je hier mee aan de slag gaat zul je merken dat je continu verandert. Je kruipt steeds verder uit je schulp. En het gevoel dat er bij mij eigenlijk steeds naar boven kwam is vrijheid. Als HSP  ( hooggevoelig persoon ) kan ik slecht tegen moeten. Ik krijg het er benauwd van als mensen me vertellen wat ik moet doen. Ik voel me dan heel erg gevangen, het gevoel dat je opgesloten zit en geen kant op kan. Ken je dat gevoel? Vandaar dat ik ook zo’n ontzettende hekel heb aan de decembermaand al die verplichtingen waar je eigenlijk met goed fatsoen niet onderuit kunt.  En de media doet er ook nog eens een schepje bovenop.  Al is het vaak als het eenmaal zover is dan toch wel weer gezellig, toch ben ik altijd blij als die decembermaand weer voorbij is.

 

oktober 27, 2014
door BU-Coaching
Geen reacties

Waar wacht jij nog op?

Hoeveel tijd besteed jij met wachten?  We moeten natuurlijk allemaal wachten bij de kassa, bij de dokter en heel irritant die dagelijkse file’s waar we somsWachten uren in de rij staan te wachten. Maar zet jij ook je leven in de wacht?

Veel mensen wachten op de volgende vakantie, op een betere baan, op succes, op het winnen van de loterij, of totdat de kinderen groot zijn, of op hun pensioen. Dit begint al op de kinderleeftijd. Mijn dochter kon niet wachten totdat ze eindelijk naar school mocht. De laatste jaren op de middelbare school was het wachten op het gaan studeren. En daarna was het wachten op een baan.
Als ik maar eenmaal werk heb, dan komt alles goed.
Inmiddels is ze erachter dat werken voor een baas ook niet zaligmakend is.

Dus waar is het volgende wachten op ?

Wachten is een geestesgesteldheid. Eigenlijk ben je liever in de toekomst dan in het Hier-en-NU.
Het heden wil je niet. Je wilt niet wat je hebt en je wilt wel wat je niet hebt.

  • Die vervelende baan waar je iedere dag naar toe moet, was het maar vast vakantie.
  • Je hebt geen relatie en denkt dat als je eenmaal een relatie hebt je gelukkig zal zijn.
  • Je verlangd naar de vrijheid om te doen en te laten wat je wilt als je kinderen eenmaal groot zijn.
  • Of je wacht op je pensioen en dan ga je die reis maken.

Met elke vorm van wachten schep je onbewust een conflict in jezelf tussen het hier-en-nu, waar je niet wilt zijn en de verwachte toekomst.
Hierdoor leef je niet bewust en gaat de tijd heel snel aan je voorbij.
Je loopt namelijk altijd voor de tijd uit en vergeet te genieten van het huidige moment.
Van je kinderen als ze klein zijn, of van je schooltijd.
En als mensen dan eindelijk  met pensioen zijn, kijken ze met weemoed terug naar hun baan. Want het was toch een leuke tijd.
Want vroeger was alles beter toch?

Natuurlijk mag je ook best plannen in de toekomst maken.
En je voorstellen hoe het zou zijn als het eenmaal zo ver is.
Visualiseren is een prachtig instrument om daar te komen waar je wilt zijn.

Maar doe het wel bewust.
En geniet ook van de Reis er naar toe.

Reis naar binnen .

Cookie en Privacyverklaring