BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Aloë Vera – Het natuurlijke alternatief.

Wat is Aloë Vera ?

Aloë Vera wordt ook wel “wonderplant” genoemd. En wordt van oudsher geroemd om zijn bijzondere eigenschappen. Hoewel er meer dan 300 soorten Aloë bestaan is de Aloë Vera Barbadensis, bekend als Aloë Vera, de krachtigste. Aloë Vera bevat veel stoffen die een gunstige invloed op de gezondheid kunnen hebben. De plant die op een cactus lijkt, is lid van de leliefamilie. Deze familie omvat ongeveer 3.700 soorten bloeiende planten, waaronder de knoflook, de ui en de asperge. Aloë Vera is na vier jaar volwassen. Dan kan de inhoud van haar bladeren, een mix van gel en sap worden geoogst en gebotteld voor het eindproduct. De meeste mensen kennen Aloë Vera als ingrediënt van huidverzorgingsproducten, maar wist je dat je Aloë Vera Gel ook kunt drinken?

De voordelen van Aloë Vera

Aloë Vera is rijk aan gebalanceerde voedingsstoffen waarvan de gezamenlijke werking en balans een krachtiger effect produceren dan wanneer de stoffen apart gebruikt worden. De stoffen versterken elkaars effect. Dit proces heet synergie. De plant bezit eigenschappen die o.a. de weerstand verhogen, de stofwisseling stimuleren, het immuunsysteem ondersteunen en zorgt voor een fitter gevoel. Om baat te hebben bij de rijke voedingsstoffen van Aloë Vera, kan men de gel drinken of op de huid aanbrengen. Gecombineerd met andere ingrediënten of producten zoals crème en lotion, zal de conditie van de huid merkbaar verbeteren.

Het ene Aloë Vera product is het andere niet.

Er zijn talloze middelen op basis van Aloë Vera op de markt voor uitwendig gebruik. En dat is niet zo verwonderlijk, want in veel wetenschappelijk onderzoek is al bewezen dat Aloë Vera in heel veel opzichten een positief effect heeft op je huid. Wist je dat de Egyptische koningin Cleopatra ook Aloë Vera gebruikte voor de verzorging van haar huid? Volgens de legendes had ze haar beroemde schoonheid onder andere hieraan te danken. Veel producten die op de markt beschikbaar zijn, maken gebruik van de goede naam van Aloë Vera. Het percentage Aloë Vera verschilt nogal. Producten van Forever Living bevatten een hoog percentage Aloë Vera zodat u maximaal de positieve eigenschappen kunt benutten. Forever Living beheert het hele productieproces, van plant tot eindproduct en kan hierdoor hoogwaardige kwaliteit garanderen. Meer informatie over onze producten vind u hier. 

Een stukje geschiedenis.

Aloë Vera was bekend in de beschavingen van de Oude Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen. Al duizenden jaren wordt de plant gebruikt vanwege haar weldadige werking. Een legende suggereert dat Alexander de Grote werd overgehaald om het eiland Socotra in de Indische Oceaan te veroveren, om grote hoeveelheden Aloë Vera te verzamelen voor zijn gewonde soldaten.

In 1964 stelde dr. Bill Coats, een apotheker uit Dallas in de Amerikaanse staat Texas, zich als doel de voordelen van Aloë Vera aan de wereld kenbaar te maken. Vier jaar later had hij een stabilisatie proces ontwikkeld dat de Gel behoedt voor de schadelijke effecten van oxidatie. Dr. Coats wijdde zich aan het ontrafelen van de biologische samenstelling van de plant en bereikte waar nog niemand in was geslaagd: Het aan de plant onttrekken en op natuurlijke wijze stabiliseren van de gel, waarbij de kracht en heilzame eigenschappen van Aloë Vera optimaal bewaard blijven. Het stabilisatieproces van dr. Coats is gepatenteerd en is dit patent is eigendom van Forever Living.

Aloë Vera DrinkgelAloë Vera

De Aloë Vera Gel van Forever Living Products is de meest bekende en meest gebruikte Aloë Vera drank.  Alle dranken van Forever hebben als basis pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen. Met bijvoorbeeld Appel/Cranberry extract, perzikconcentraat, of de Forever Freedom met MSM, glucosamine en chondroitine  Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven.
Naast de Aloë Vera Drinkgels hebben we ook een groot scala aan natuurlijke voedingssupplementen en bijenproducten om je te ondersteunen in een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Aloë Vera om af te vallen

Aloë Vera gel helpt bij het afvallen omdat het de spijsvertering stimuleert. En vol zit met hoogwaardige voedingsstoffen.
lees hier verder hoe je Aloë Vera kunt inzetten om je ideale gewicht te bereiken.

Wil je meer weten van de Aloë vera  producten of een product bestellen kijk dan eens in de webshop of neem eens contact met mij op. Ook kan ik een info avond/middag bij jouw thuis geven.

Wilt je weten hoe ook jij een leuk inkomen kunt opbouwen met de producten van Forever Living. Kijk dan even hier.
Misschien ben jij degene die ons team wil komen versterken !

logo zelfstandig distributeur met naam

Cookie en Privacyverklaring