BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Betaal jij teveel?

Aloë Vera Forever Duur

Wat is duur ?

Mensen zeggen wel eens al ik ze over Forever vertel en de fantastische producten. Maar dat is toch hartstikke duur. En dan vertel je ze over de Kwaliteit. De pure Aloë Vera gel die in alle producten gebruikt wordt.  Geteeld en geoogst op de eigen plantages van Forever en verwerkt in hun eigen fabrieken. Met constant oog op de kwaliteit. Handmatig gefileerd en niet machinaal waarbij er veel voedingsstoffen verloren gaan, maar handmatig zodat alle goede eigenschappen van de Aloë Vera behouden blijven.  En onze producten bevatten voornamelijk Aloë Vera en niet zoals zoveel producten die in de winkel liggen die maar een heel klein percentage Aloë Vera bevatten. Bij de teelt worden ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, maar dit wordt op natuurlijke wijze opgelost en er worden ook geen dierproeven mee gedaan. Dus een eerlijk product met aandacht en zorg gemaakt. Dat zie je en dat voel je. 

Natuurlijke kwaliteits producten 

Aloë Vera Forever Living duur?

Ik was in het begin ook heel sceptisch en ook ik vond het duur. Maar je merkt dat het werkt en langzamerhand komen er steeds meer producten van Forever hier in huis. Ik ben begonnen met de drinkgels en de gewichtsbeheersingsproducten maar daarna kwamen de  shampoo en de conditioner,  de hand en face soap, de tandpasta, de gezichtsverzorgingsproducten, de huidverzorgingsproducten, en de voedingssupplementen.  

Niet omdat ik distributeur ben maar gewoon omdat het hele fijne natuurlijke producten zijn die doen wat ze moeten doen. Je merkt dat ze werken.  Geen chemische troep meer in en aan mijn lijf. En ja natuurlijk  zijn ze iets duurder als wat je bij de discount drogist betaald maar daarvoor heb je ook een stukje kwaliteit. En je hebt er minder van nodig, dus of het uiteindelijk zoveel duurder is, daar kunnen we ook nog over discussiëren.

Korting

En Korting op Aloë Vera producten Forever wat doe je als je ergens enthousiast over bent, dan vertel je dat door. En op die manier zet Forever de producten ook in de markt. Dus als jij ook enthousiast bent, vertel het door! Maar natuurlijk schrijf je je dan eerst in als FBO ( Forever business owner ) Rechtsbovenaan bij registreren. Je krijgt dan korting op de producten die je zelf gebruikt en een percentage op jouw aanbevelingen. Zodat jij op den duur jouw producten in feite gratis hebt. En wie wil dat nou niet. Het mooie bij Forever is dat daar verder geen verplichtingen aan vast zitten. Dus geen verplichte afname per maand. En een eenmaal behaalde positie in het marketing plan raak je ook niet meer kwijt. 

Netwerkmarketing, we doen het in feite allemaal, want als jij ergens lekker hebt gegeten, of een mooie film hebt gezien dan vertel je het door. Als jij enthousiast bent over een product dan vertel je het door. Dus hoe leuk is het , als je daar ook nog een leuk centje mee kunt bijverdienen. Wat is dan duur?
Stuur me even een berichtje als jij meer info wilt. Of registreer je via deze site dan neem ik zsm contact met je op, om te vragen wat jouw wensen en doelen zijn. En dan gaan we kijken hoe we die kunnen realiseren. Of het nu gaat om een paar honderd euro per maand of een volwaardig full time inkomen alles is mogelijk. 

Reacties gesloten.

Cookie en Privacyverklaring