BU Coaching Breda (Prinsenbeek)

Voel je vrij om jezelf te zijn.

Afslankkuur met Aloë Vera

Wil jij graag wat kilootjes afvallen maar wil dat maar niet lukken? 

Dan is deze afslankkuur op basis van Aloë Vera de oplossing vooafvallen met C9r jouw probleem !

 • Ben jij op zoek naar een afslankkuur die echt werkt en die dat wat ie beloofd?
 • Een afslankkuur waarmee je je lichaam reinigt en waarmee je gelijk een vliegende start maakt op weg naar jouw ideale lichaamsgewicht?
 • Een afslank en reinigingskuur waarmee je jezelf niet hoeft uit te hongeren?
 • Een afslankkuur waarmee je je fitter en vitaler gaat voelen?

Dan heb je die met de C9 ( voorheen Clean9) gevonden! 

Clean 9

Wat houdt de C9 ( Clean9 ) afslankkuur in: 

C9 is een 9 daagse afslank en reinigingskuur op basis van Pure Aloë Vera Gel. Wist je dat Aloë Vera Gel rijk is aan voedingsstoffen en zelfs 200 verschillende vitamines, mineralen en aminozuren bevat? Maar wat Aloë Vera verder zo bijzonder maakt is dat het de spijsvertering stimuleert. Bovendien reinigt het ons maag-darmstelsel waardoor vitamines en mineralen beter door onze darmen kunnen worden opgenomen. Verder helpt Aloë Vera om de weerstand te verhogen en zorgt het voor een fitter gevoel. Kortom C9 is de ideale oplossing om snel een paar kilootjes kwijt te raken of om een vliegende start te maken voor verder gewichtsverlies. 

Zodoende is C9 de eerste stap van het Forever FIT programma en dus bedoeld om je lichaam te reinigingen en te reseC9 afslankkuur detoxtten.  In 9 dagen leer jij om je gewoontes te veranderen zodat het gemakkelijker wordt om je ideale gewicht te bereiken en te behouden. Na 9 dagen zul je zeker merken dat je lichaam is verandert en dat je minder behoefte hebt aan suikers en andere ongezonde voedingsstoffen. Conclusie : Je voelt je weer schoon, slank en energiek.

Waaruit bestaat deze C9 afslankkuur: ook wel detox kuur genoemd

Deze C9 afslankkuur duurt in totaal 9 dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijf je op wat je doelen zijn. Vervolgens hanteer je de dagplanner die je volledig door de C9 kuur leidt.  

C9 is zeker géén crash dieet! Maar bevordert een gezonde levensstijl. Je hoeft jezelf dus niet uit te hongeren. Direct vanaf het begin mag je er groente en fruit bij eten. Neem ook de eerste 2 dagen twee porties groente of fruit volgens de lijst in het boekje. Deze bevatten weinig calorieën maar zitten vol met vitaminen, mineralen en vezels. een heerlijke detox voor je lichaam

In het pakket vind je :

 • 2 x 1 liter Aloë Vera Gel
 • Forever Lite Ultra in de smaak vanille of chocolade  een shake  die een rijke bron is van vitaminen en mineralen met 24 gram proteinen per portie. 
 • Forever Therm bevat een combinatie van plantenextracten en vitaminen die bijdragen aan het energie leverend metabolisme 
 • Forever Garcinia plus Zorgt ervoor  dat vet minder snel wordt omgezet in vetweefsel en helpt de eetlust te verminderen.
 • Forever Fiber Bevat 4 soorten snel oplosbare vezels.
 • Meetlint, een shaker en een begeleidend boekje met alle informatie. 
 • Meer info over de C9 producten vind je hier.

Clean 9

 

 

Tenslotte kun je je na je bestelling aanmelden bij onze besloten facebookgroep. Hier vind je ervaringen van anderen, tips en recepten en kun je je vragen over het programma kwijt.!

Wil je na de C9 nog meer gewicht verliezen en door met een afslankkuur die je echt helpt om blijvend je voedingsgewoontes te veranderen? Ga dan door met het Forever Fit programma. Meer info vind je hier.
of kijk eens op de forever weightcare site.
 Daar vind je alles over het Forever FIT programma, gebruikerservaringen , recepten en leuke workouts.

detoxkuur

Cookie en Privacyverklaring