Omdat jij het waard bent

Coaching

Coaching

Veel mensen zitten met een onbestemd gevoel, ze doen dingen uit gewoonte. Dit komt omdat ze op een bepaalde manier zijn opgegroeid of omdat de omgeving vind dat het zo hoort. Vaak houden we rekening met wat anderen van ons denken en wat anderen van ons verwachten. Dit kan zelfs onbewust gaan. Een ingesleten patroon zijn. Als kind wilde je waardering krijgen van je ouders of leraren, lief gevonden worden. Dus paste je jezelf aan zodat je aan hun verwachtingen voldeed en eigenlijk doe je dat nu nog steeds. Maar daardoor ben je dus wel vervreemd geraakt van wie je nu zelf eigenlijk bent. Je gedachten over hoe jij overkomt op anderen nemen de overhand.  Vaak gebeurt dit onbewust. 

Misschien is er in het verleden wel tegen je gezegd “dat kan jij toch niet” Ben je gepest omdat je je anders voelde als andere kinderen of omdat je je anders gedroeg. Voelde je je minderwaardig omdat je ouders voor jouw gevoel meer aandacht hadden voor je broer of zus die toevallig meer aan hun verwachtingen voldeed. Maar er kan ook  een hele andere reden zijn waardoor jij je bent gaan aanpassen aan de verwachtingen van anderen. Je bent het slachtoffer geworden van je eigen gedachten. En je durft jezelf niet meer te laten zien zoals jij werkelijk bent. 

Heb je je wel eens afgevraagd: Wat wil ik nu eigenlijk? Wat is voor mij belangrijk als ik diep in mijn hart kijk?

Wie ben ik en wat wil ik

Natuurlijk kun je hierover gaan nadenken. Maar door te veel te denken en teveel in je hoofd te gaan zitten raak je echter steeds meer vervreemd van je gevoel. Je moet het niet willen bedenken maar voelen. Veel lichamelijke ongemakken, chronische kwaaltjes spelen op omdat we niet meer luisteren naar ons gevoel. Ons lichaam heeft ons heel veel te vertellen maar je moet er wel naar willen luisteren. En luisteren betekent in dit geval voelen. Je gedachten beïnvloeden je gevoel. Voel bijvoorbeeld maar eens wat emoties met je lichaam doen. Waar voel je spanning in je lichaam als je, je ergens druk om maakt. En probeer ook eens op te merken hoe je gedachten je emoties beïnvloeden. En wat er gebeurt als jij je gedachten verandert.

Ons leven wordt vaak gestuurd door onze onbewuste overtuigingen. Dingen die ooit in het verleden tegen ons zijn gezegd zijn we als waar gaan aannemen. Maar is dat wel zo? Als coach wil ik jouw bewust maken van de vaak onbewuste overtuigingen die jouw leven sturen. Door zelfonderzoek, observatie en inzicht in je eigen persoonlijkheid en relaties ga je ontdekken hoe jij met je energie en je gedachten je leven beïnvloed. Door je hiervan bewust te worden kun je jezelf bevrijden van oude en vastgeroeste denkpatronen, en innerlijke veranderingen gaan doorvoeren. Je zult merken dat je hierdoor steeds meer in verbinding komt met je ware zelf.

Wat kan ik als coach voor jouw betekenen

Als Coach kan ik je helpen om weer terug in je eigen kracht te komen. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je bewust te maken van jouw gedachten gang. Ik help je om je bewust te worden van je blokkades en met wat je creëert met jouw denkwijze. Wat zijn de onbewuste overtuigingen die jouw leven sturen.

Tijdens de coach sessies zoom ik in op jouw energieveld en daarvoor gebruik ik diverse technieken. Ik laat je kennismaken met jouw onbewuste door je terug te brengen naar je alfa niveau of help je blokkades op te ruimen met EFT of door het in balans brengen van jouw energieveld. We gaan kijken wat jouw aanspreekt en wat jij nodig hebt.  Vaak combineer ik de coach gesprekken met de Mindful Online training waarbij de technieken van Mindfulness ondersteunend kunnen werken om meer te ontspannen en dichter bij jezelf te blijven.
Alleen jij weet wat goed voor je is en welke weg je wilt volgen. Leer te luisteren naar je hart want daar zijn alle antwoorden die je nodig hebt.

Persoonlijke coaching of E-Coaching

Een manier van coachen die als heel prettig ervaren wordt door mensen met HSP is E-Coaching.

Bij E-Coaching ben je in je eigen vertrouwde omgeving en werk je aan jezelf op de momenten die jou uitkomen. Het schrijven helpt je tevens om je gedachten te ordenen. Je kunt op je gemak nadenken over de vragen en oefeningen en deze in alle rust wanneer het jouw uitkomt beantwoorden.

Voor mensen die hooggevoelig zijn vormt het schrijven nog een extra voordeel omdat zij het vaak lastig vinden om in een gesprek direct de juiste woorden te vinden en zij zich vaak later beseffen wat ze eigenlijk hadden willen zeggen.

Op afstand kijk ik mee naar jouw persoonlijk verhaal en kan ik je bewust maken van de manier waarop jij jezelf blokkeert.
Andere voordelen van E-Coaching : Geen reistijd, frequenter contact, relatief anoniem, goedkoper.

e-coaching
persoonlijke coaching

Gaat jouw voorkeur echter uit naar een persoonlijk gesprek dan kan dit natuurlijk ook. De gesprekken vinden dan plaats bij mij thuis in Prinsenbeek (Breda) . We starten dan met een intake gesprek waarbij we samen gaan kijken of het klikt. en bespreken dan of het zinvol is om een coachtraject in te gaan met de vraag/vragen die je hebt. Vervolgens kun je dan kiezen uit diverse trajecten. Neem voor het maken van een intake gesprek even contact met mij op. De kosten van een intake gesprek zijn € 25,– en dienen vooraf betaald te worden.

E-Coaching - Een doosje geluk

Een doosje geluk geeft je recht op 3 E-Coaching sessies waarin we gaan kijken waarin jij jezelf blokkeert en welke beperkende overtuigingen jou ervan weerhouden om je doel te bereiken.
Ik help je bewust te worden van jouw gedachten gang en wat je voor jezelf creëert met jouw denkwijze. Dit gaan we doen door middel van gerichte oefeningen en vragen.

Met dit doosje geluk krijg je een volledig E-Coaching traject bestaande uit:

 – Intake incl. persoonlijkheidsprofiel en levensvoldoeningstest

 – 1e mail met vragen en oefeningen

 – 2e mail – Een reactie op jouw uitwerking en nieuwe oefeningen en vragen.

 – 3e mail – Feedback op je uitwerkingen en een advies hoe jezelf verder met je probleem aan de slag kunt gaan.

Na de aanschaf van dit doosje krijg je van mij het intake formulier , een persoonlijkheidsprofiel en een levensvoldoeningstest. Zodat we duidelijk krijgen waar je op gecoacht wilt worden. Zodra je deze hebt ingestuurd krijg je de 1e mail met gerichte vragen en oefeningen.

e-coaching - doosje geluk

Jij kunt hier rustig over nadenken en hier op antwoorden als het jouw uitkomt. Nadat je deze hebt teruggestuurd krijg je vervolgens weer een mail van mij waarin we dieper ingaan op de materie. Je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt om de vragen te beantwoorden en de oefeningen te maken. Ik daarentegen zal zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 3 werkdagen met een reactie komen.

Als er na deze 3 E-Coaching sessies nog behoefte is aan een vervolg kunnen we natuurlijk nog een vervolg traject afspreken.

Probeer het een keer en je zal zien dat het zeer verhelderend werkt, en dat je anders tegen bepaalde zaken gaat aankijken.

Bestel nu en ontvang dit doosje geluk voor slechts € 97,--

Sluit Menu
error: Content is protected !!